1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD:MW2 Problem z ISO?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Skillz, Marzec 13, 2010.

  1. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    Nie wiem czemu ale nie moge pisać nowych tematów to tu napisze.
    Mam problem z obrazem ISO gry ponieważ po patchu wyskakuje mi coś takiego:
    [​IMG]
    I nie wiem czy mozna próbować nagrywać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli pathowałeś gre to jest ok. Możesz nagrywać.
     
  4. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    Tylko wiesz wczoraj stracilem 2 plytki bo imgburn mi sie zaciol na 98% wyskoczył jakiś błąd i to chyba dwa razy w tym samym momencie, moge spróbować jeszcze raz i jak nie wyjdzie to juz sobie podaruje ale chcialbym być pewny czy obraz dobrze zpatchowany, bana i tak mam więc chce zeby giera dobrze chulała na singlu
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nawet jeżeli gra jest uszkodzona to i tak powinna się nagrać.
    Prawdopodobnie coś z nagrywarką jest nie tak lub płyty z jakiejś złej partii.
     
  6. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    ale juz 4 giery mi się nagrały na nie , tylko ten CoD jakoś nie chce w tych czterech jedna też była patchowana (L4D 2)
     
  7. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    Kurcze nagrałem Cod:MW2 tym razem zakonczyło się pozytywnie, ale jak wkładam płytke do xbox'a to pisze tylk Otwórz napęd ... Co jest?
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Prawdopodobnie jak sprawdzałeś po paczowaniu grę w abgx to abgx naprawił oryginalny wave . Po paczowaniu nie należy sprawdzać gry w abgx !!! A do nagrania użyj clonecd lub XBC są o wiele lepsze od imgburn-a .
     
  9. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    no taa , ale jak sprawdzam abgx a potem wchodze do patchera to nadal pisze wave 3 :| dobra mniejsza próbuje jeszcze raz jak nie pójdzie to najwyżej se nie pogram ... i tak Battlefield:BC2 lepszy ^^
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Sprawdż płytę z nagraną grą jaki ma wave .
     
  11. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    Dobra udało się nagrać :)) temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Dymkul
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    617
  2. slawek4129
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    571
  3. Frodzmirz
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    471
  4. Jeckie
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    574
  5. Gelerth
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    633

Poleć forum