1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD: MW2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez saju1906, Wrzesień 22, 2013.

  1. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Słuchajcie mam do was takie pytanko pobrłem sobię grę Call of Duty Modern Warfare 2 xgd2 przepuściłem go przez abgx'a z fixem na lt3.0 wszystko poszło ok z wyjątkiem komunikatu:[​IMG], czy mogę tą grę nagrać pod lt 3.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    co ty będą problemy z obrazem
     
  4. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    TOgólnie ten błąd to chyba znaczy, że nie wgrało się na lt 3.0 prawda? dało by się to jakoś zrobić, żeby śmigało na lt3.0?
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ale czytaj uważnie D: tan pierwszy czerwony napis jest odnośnie obrazu! Wszystko w abgx powinno być na zielono!
    Zobacz czy ten twój plik iso z mw2 ma odhaczone wszystko tak jak na moim screenie (w tym wypadku gta) i przeskanuj jeszcze raz. Jeśli znów będzie to samo- pobierz mw2 z innego źródła

    [​IMG]
     
  6. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Czekaj, czyli to po prostu obraz jest uszkodzony? ustawienia abgx'a miałem tak jak w poradniku do nagrywania gier pod lt3.0 tylko, że do tej gry miałem zaznaczone "disable writes" ale to chyba różnicy nie ma.
     
  7. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Dobra temat do zamknięcia, ściągnąłem wszystkie wave'y ze strony abgx360 dograłem do abgx'a i wszystko śmiga jak trzeba.
     

Poleć forum