1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD MW2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez keny566, Listopad 2, 2009.

  1. keny566

    keny566 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy CoD Modern Warfame 2 będzie działać na iXtreme 1.51 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    tak będzie działać po spatchowaniu na wave3
     
  4. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
    tak ale musisz przerobić programem z wave 4, na wave 3
     
  5. keny566

    keny566 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Raport abgx36-
    Kod:
    http://www.emuworld.yoyo.pl/x360/222.html
    Będzie działać ?
     
  6. mickeymouse2

    mickeymouse2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    malo masz postow w tym temacie?? uzyj szukaj
     
  7. bob12

    bob12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a na 1.61 bedzie działac bo niewiem chciałbym wiedziec cod te najnowsze
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ty już sobie chyba żartujesz pytając czy będzie działać na iX 1.61?! A jak myślisz po co zostało wypuszczone nowe iXtreme?
     
  9. bob12

    bob12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pmyliłem sie sory miałem napisac 1,6
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    na iX 1.6 musisz używać activate.iso albo patchować gry wave4=>wave3
     
  11. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Warn autorowi polecial.Mam nadzieje ze nie bedzie wiecej tematow/pytan o ie lub czy dana gra pujdzie na danym ie
     

Poleć forum