1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod MW2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Kvazi, Czerwiec 1, 2010.

  1. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Cześć kupilem dzisiaj gre Cod Modern Warfare 2 Mam konsole z ix 1.61 co sie dzieje??Gra jest kopią zapasową.Plz powiedzcie co sie dzieje?czy to oznacza ze musze wgrac nowy firmware??Plz pomóżcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Możesz jaśniej powiedzieć a nie panikujesz.....

    Kupiłeś? Gdzie? Jeśli w sklepie to oryginał. Jeśli od kogoś i płyta jest nadrukowana i ma pudełko i chyba hologram to też oryginał.

    A po drugie masz przerobionego X360 to po jaką cholerę kupujesz oryginała? Bana dostaje się nie za piracką grę tylko za przerobioną konsolę.

    OK teraz czytając ten post 3 raz skumałem że kupiłeś pirata.

    Sprawdź obraz ABGX i napisz co się dzieje jak wkładasz płytę wróżek tu nie ma.
     
  4. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    to nie jest oryginał.. kupilem od osoby która sie tym zajmuje,bralem od niej zawsze juz z 10 gier i bylo wszystko dobrze.Mam ixtream 1.61 albo 1.6 bo nie jestem w 100% pewien.Jak wkladam plyte to jest najpierw ciemnosc potem pokazuje sie logo xboxa i wyskakuje komunikat nie mozna odtworzyc tej plyty...więc co obstawiacie?
     
  5. Parker

    Parker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gruby33, bana dostajesz za granie na kopiach zapasowych a nie za samą przeróbkę konsoli...
    Tak BTW. to nie umiesz sam nagrać, że kupujesz? Na forum masz mnóstwo poradników i nie będziesz miał wątpliwości. Sprawdź ABGX czy na pewno wszystko z obrazem w porządku.
     
  6. hazard

    hazard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Nie prościej udać się do tego typa co ci nagrywał tą grę?Powiedz że jest coś nie halo, niech Ci sprawdzi i ewentualnie nagra jeszcze raz
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    ale spam robicie, hazard dobrze powiedzial

    Po prostu masz zly iXtreme, wez w ogole od razu wgraj sobie iXtreme LT 1.1 i bedzie ci wszystko dzialac.
     
  8. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zmień dilera...
    Spytaj się dilera niech Ci z tym pomoże
     

Poleć forum