1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod mw2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bvixit, Czerwiec 4, 2011.

  1. bvixit

    bvixit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam lt+ oraz wgranego dasha 12625, chcialbym odpalic cod mw2, sciaglem obraz i przepuscilem przez abgx360, tutaj screen:
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
    czy mogę już normalnie nagrać czy trzeba coś dograć ? Szukałem na forum i niektóre informacje wydają mi się sprzeczne :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Patch AP25 wgrany, więc na LT+ i 12625 będzie działać. Jeśli wgrasz nowego dasha to przestanie.
     
  4. bvixit

    bvixit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jednak, nie działa, ma ktos jakieś inne rady ?:D
     
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    SS version ,masz nieprawidłowy ale na pewno tylko offline będziesz grał to nie ma znaczenia.
    To że nie działa :
    1.Nagrywarka w komputerze słaba.
    2.Marnej jakości płyty.
    3.Słaby laser w konsoli.

    Nagraną płyte poddaj weryfikacji i sprawdz czy nie ma błędów.
     
  6. bvixit

    bvixit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Nagrywarka nowa, wypalilem wcześniej i później jeszcze pare płyt i działa.
    2. Verbatim ^^
    3. hmm tu nie wiem jak ci powiedzieć ale wszystko inne działa :)

    Przepuściłem po nagraniu w img burn i wsyzstko śmigało ;/

    Już nie mam pomysłu co to może być.
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Hmm

    Nagraną płyte poddaj weryfikacji i sprawdz czy nie ma błędów.
    Czasami i verbatimy źle potrafią się nagrać.

    Nagrywałeś i sprawdziłeś już coś innego z AP 2.5 ?
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    może po prostu twoja nagrywarka nie potrafi wypalać dwuwarstwowych płyt...
     
  9. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    " Przepuściłem po nagraniu w img burn i wsyzstko śmigało "
    Chodzi o weryfikacje>? - nie zwróciłem uwagi .

    W takim wypadku nie masz Ixtrime LT+ ,może samo LT .
     
  10. Lipek

    Lipek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hull
    A może lepiej kupić oryginał i nie mieć problemów z cudowaniem?
     

Poleć forum