1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

cod mw3 i rayman na lt+2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez blake, Styczeń 13, 2012.

  1. blake

    blake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    czy mw3, raymana i assassin creed revelations trzeba jakoś specjalnie przygotowywać do nagrania żeby działały na przeróbce lt+2.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    ja normalnie nagrywalem nic nie ruszalem ale mozesz przepuscic przez abgx 1.0.6 to w przyszlosci beda dzialac ci na LT3.0 o ile wiem
     
  4. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    tylko nie wiem czy wtedy ruszy na LT2.0:)
     
  5. blake

    blake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzięki. nie mam w zwyczaju wracać do gry po długim czasie więc nie będę przepuszczał przez abgx.
     
  6. paryk

    paryk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Na LT+2.0 nie pojdzie Ci musisz miec lt3.0 i wtedy przepuszczasz przez abgx1.0.6
     
  7. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Pójdzie ci na LT+ 2.0 jak nie będziesz przepuszczać przez abgx 1.0.6
     
  8. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    moze wie ktos czy aby na pewno ponad 120gier pojdzie na marne gdy wrzuce LT3.0?moze bedzie mozliwosc to jakos obejsc zeby na nowo nie nagrywac?
     
Wczytywanie...

Poleć forum