1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD MW3 wywala że płyta brudna.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maartines, Listopad 18, 2011.

  1. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Hej. Nagrałem imgburnem 2.5.6 gierkę i podczas instalacji na dysk przy 45% wywala że nie można zainstalować-wyczyść płytę. Gdy uruchomię z płyty to działa ale tylko pierwsza misja i później wyłącza i pokazuje że znowu płyta brudna. Płyta verbatime, wszystkie gry na nich mam, imgburn wypala mi ją z prędkością 4x, ponieważ gdy biorę 2,4 to pokazuje komunikat write speed miskompare czy coś takiego. Czy to tu tkwi problem? obraz gry Call_of_Duty _Modern_Warfare_3_ 2011 _[PL]_[LT _2 0]_[XGD3][********.org]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adams99

    adams99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Miałem podobnie z 2 wersjami tej gry. Dopiero nagranie wersji PolishVodka pomogło. Nagrywałem na przerobionym Lite On i IB 2.5.6.
     
  4. tirlitek

    tirlitek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gr-ce
    moze masz laser przybrudzony ?
     
  5. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    a skąd miałeś polishvodka? i jak nagrałeś tą wersję? clonecd czy imgburn?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wina może być z powodu słabego lasera lub złe nagranej płyty lub nagrywarki.
     
  7. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    nagrałem tą grę nową nagrywarką w laptopie- tsst corp w clonecd- płyta wywala przy 48% instalacji na xboxie że brudna, nagrałem więc kolejną w imgburn 2.5.6 - wywala przy 51%. Nagrałem zatem nagrywarką w stacjonarnym kompie clone cd asus drw18blt- to samo. Obraz sprawdziłem polishvodka. A gdy gram z płyty to w pewnym momencie po prostu wywala że płyta brudna. Dodam że fifa 12 i nfs zainstalowała się bez zająknięcia i działa cały czas.
    Może po prostu nagrywarki do xdg3 mam nie przystosowane i nie potrafią nagrać tak wielkiego obrazu płyty? Płyty oczywiście verbatime
     
  8. adams99

    adams99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Z googla ;) Nagrałem Litkiem z wgranym firmware iXtreme Burner MAX, program do nagrywania ten sam co Ty.

    Dodam że tylko z tą grą miałem problemy przy instalacji - każda inna nagrana na powyższym zestawie instalowała się i działa bez problemu.
     
  9. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
  10. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    spróbowałem starej ośmioletniej nagrywarki liteon beż żadnych przeróbek- gra działa-szok
     
Wczytywanie...

Poleć forum