1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod mw3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Reit, Grudzień 11, 2011.

  1. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam pobrałem najstarszy Title Update 2.0 gry COD MW3 ... Gra na poczatku działa aż do momentu gdy w jakieś się drzwi wchodzi ... Zawsze jak probuje włączyc tą gre ciągle w tym samym czasie juz po uruchomieniu menu i New Game
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zainstaluj grę na dysk twardy i po problemie .
     
  4. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
  5. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Prosze pomóżcie bo chciałbym pograc w ten tytuł
     
  6. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A może masz pendrive np 16 GB.
     
  7. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Mam tylko 2 GB nic więcej
     
  8. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaką nagrywarką nagrywałeś grę .
     
  9. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ja nie nagrywam tych gier... Ale wszystkie inne co pobiera mi kolega działają bez problemu ...
     
  10. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    To pobierz najnowszy title update. Po jakiego sciagac stary? Albo sie przejezyczyles.

    Sent from my X10 using Tapatalk
     
  11. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ale jak czytałem poradnik pisało żeby pobrać najstarszy dostępny update
     

Poleć forum