1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod:mw4 nie działa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bloud13, Listopad 23, 2009.

  1. bloud13

    bloud13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Mam problem mianowicie ściągnąłem Cod:mw2 , i za pierwszym razem nagrałem go po prostu imgburn, nie działało. Później poczytałem i przerobiłem obraz Cod'a
    w XB360 WAVE PATCHER z wave4 na wave3 i dalej nie działa czegoś zapomniałem może trzeba coś jeszcze spakować? Mam IX 1.51 .
    Liczę na pomoc.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm a którą wersję ściągnąłeś?
    Może nie masz iX 1.51?
     
  4. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja na twoim miejscu przerobiłbym go abgxem, bo tamten program mi nie działał.
     
  5. michansk

    michansk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak obraz przerobiony do wave3 tochyba trzeba przez pendrive lub plytke dvd zrobic aktualizacje dasha
     
  6. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Dasha się aktualizuje jak wkładasz płytkę z grą. Wtedy wyskakuje komunikat że jest aktualka i czy przez neta połączyć. Jeżeli nie łączysz się przez xbl poszukaj na forum jest opisany sposób jak to zrobić online. Co do programu 360 wave patcher, to ja tym programem przerabiałem i wszystko śmiga tylko powiem ci jedną rzecz. Ja też myślałem, że mam iXtreme 1.51 ale jak się później okazało mam 1.5 przez co obraz musi być przerobiony na wave2. Nie chce tutaj źle doradzać, ale zasięgnij radą specjalistów albo napisz kiedy konsole przerabiałeś to ci powiedzą. Ja miałem przerobioną w okresie zimowy w zeszłym roku (styczeń, luty) i mam 1.5
     
  7. djpenny

    djpenny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak nie działa tzn co się dzieje wraca do ekranu z napisem xbox czy wyrzuca jakiś komunikat?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Może inaczej: czy gry z wave3 Ci normalnie działają czy musisz patchować?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj loga z tej płytki zobaczymy co zrobiles zle :)
     
  10. bloud13

    bloud13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2.XBOX360.RF-IPT taka ściągnąłem.
    W konsoli wyskakuje okienko żebym przeczyścił płytę suchą ściereczką bo nie może jej odczytać. A co do logów z płyty niestety nie mogę tego zrobić bo to jest u znajomego a ja się z nim widzę tylko w weekendy ;/. A powiedźcie mi czy jeśli przerobie te wave3 na wave2 i jednak mam tego ix 1.51 to będzie działać czy ix 1.5 obsługuje wave2 a 1.51 tylko wave3 itd. ?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na 1.51 bedzie działac
    na 1.6 by nie działalo
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    iX 1.5 wave2
    iX 1.51 wave 2 i 3 + Hitachi wave4

    Najgraj jakąś grę z wave3 od razu i sprawdź czy działa. Jak tak to masz iX 1.51 jak nie to masz iX 1.5

    Jednak jeżeli wyskakuje CI te okienko z wytarciem ściereczki to obraz jest raczej dobry. Być może słabe płyty lub nagrywarka siada
     
  13. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    musisz przerobić iso z wave 4 na wave 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum