1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod:WaW map pack

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez igorro, Czerwiec 14, 2009.

  1. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Hei! Mam pytanie czy żeby grac w Cod:WaW przez xbox live to musze ściągnąć map pack? Po próbowałem zagrać w team deathmatch i pojawil mi sie napis ze nie mam takiej mapy i musze ja pobrac.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Papillon

    Papillon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Woj. Śląskie
    Nie, nie musisz mieć map pack'a. Po prostu trafiłeś na dodatkową mapę, której nie masz dlatego nie udało Ci się zagrać. Te podstawowe mapy są dla wszystkich.
     
  4. BaginiakGB

    BaginiakGB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Mazowiecki
    nie no ...
    możesz grać normalnie tylko jeśli zostanie wybrana mapka której nie masz to nie włączysz sie do gry :D
    a i tak nie pobierzesz map packa bo jest blokada regionalna , znaczy są jakieś sposoby ale są skomplikowane :D
    możesz spoko grać na mapkach które masz , a makin day jest za darmo do pobrania :D
     
  5. marqs75

    marqs75 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z balkonu
    wlasnie ta blokada regionalna co zrobic by pobrac map pack'i jest problem i to duzy z ich sciagnieciem,ze tez M$ sie tym nie zainteresuje traca na tym mnostwo kasy duzo osob chce pobrac a nie moga.
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja nie mieszkam w Polsce wiec mnie ta blokada nie dotyczy:D
     
  7. unnamend

    unnamend Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    a właśnie dlaczego jest ta blokada? przecież polska nie ma swojego Xbox Live to jak nam mogli zablokować? ;pp
     
  8. Macin113

    Macin113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poprostu nie zablokowali te państwa, ktore maja XBL.
     
  9. unnamend

    unnamend Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    aha... nie bo ja słyszałem że to jest w Niemczech zablokowane i przez to u nas też "nie działa"...
     
  10. akro16

    akro16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2007
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Pobranie map packa 1 zarówno jak i 2 nie jest takie trudne.
    Potrzebne są jedynie dwie karty sieciowe w komputerze i te dwa tematy:
    http://x360iso.org/siec-xbl/15768-d...lem-ze-sciagnieciem-cod-waw-map-pack-1-a.html
    http://x360iso.org/siec-xbl/13252-blokada-regionalna-marketplace-odblokowanie-[vpn].html

    Jak by ktoś chciał pograć z polakami na nowych mapach zombi to nie zaprosi mnie na XBOX Live
    Gamertag: akro16
     
Wczytywanie...

Poleć forum