1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD4 i LoGo XboX

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swistak1100, Luty 14, 2010.

  1. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Witam. Opisywalem ten problem w temacie "Swierzaki", lecz nikt mi tam za bardzo nie pomógl, wiec mój problem brzmi: Dlaczego gdy wkladam CoD4:MW2 i chce go odpalic pokazuje się Otwórz DVD a zaraaz po tym wyskakuje biale tlo z logiem XboX? Konsole przerabialem w styczniu 2010 z czego wnioskuje ze mam ix 1.61.. Prosze o Pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jesteś 100 % pewny że masz 1.61? Bo to co opisujesz pasuje pod nieodpowiedni iXtreme. Spróbuj może odpalić z activate.iso
     
  4. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    wnioskowac to sobie mozesz, lepiej sie dowiedz i przestan snuc domysly to bedziesz mial pewnosc. jak dla mnie to masz albo starszego flasha albo masz spatchowana gre ktora nie dziala na 1,61.
     
  5. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tylko ze szła mi gra na Wave 4... ale juz nie idzie;/ czasem odpali czasem nie..
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Plytka sie zle wypalila, wypal na jakiejs dobrej nagrywarce to bedzie dzialac.
     
  7. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Ja mialem podobny problem z Nfs Shift.
    Dokladnie tak jak mówisz bialy ekran z logiem X'a ja wgralem najnowszego flasha i śmigalo
    Pozdro:)
     
  8. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ale ja flasha wgrywałem w styczniu 2010r. więc powinien być najnowszy... grałem w UFC(wave 3), mx vs atv(wave 4, lecz nie czyta go juz - a czytało..) NIE WIEM CO JEST.;/

    Napisał adidas2009 [​IMG]
    Plytka sie zle wypalila, wypal na jakiejs dobrej nagrywarce to bedzie dzialac.


    Próbowalem na 2 tych samych grach.. 2 zle wypalone plyty? nie ma opcji

    EDYTUJ POSTY NIE RÓB SYFU - nakoz
     
Wczytywanie...

Poleć forum