1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

cod4 nie działa!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mnih, Luty 15, 2010.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam cod 4 nikomu nie dziala po necie, nie wiem jak jest z innymi grami, wie ktoś co się dzieje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Acid Taste 303

    Acid Taste 303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. wonsz

    wonsz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    No mi też nie działa żadna gra na lajwie.
     
  5. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  6. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Już dziala
     
  7. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    no i po co to piszesz skoro już napisałem, że działa?
     
  8. t-o-m-e-k1991

    t-o-m-e-k1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Sory, że sie podpinam pod temat ale nie wiem gdzie napisać moj problem. Wczoraj podpiąłem się po raz pierwszy pod xbox live i mam problem z grą COD:MW 2. Kiedy wchodze w multiplayer/xbox live wyskakuje mi okienko Online Status a w nim m.in Updating Rank and Unlocks. I mam taki problem, że to "ładuje" sie i nie moze pojść dalej. Prosze o pomoc:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum