1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

cod4 nie znajduje serwerów w multiplayer

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez goregasmic, Maj 17, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. goregasmic

    goregasmic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak w temacie. niedawno gralem w call of duty 4 przez neta i nie było problemów ale od ostatniego czasu w ogóle nie znajduje mi serwerów. co może byc przyczyną?
    dodam żę mam xbox 360 slim nic nie przerabiane i grzebane w srodku i na zewnątrz, gra tez jest oryginalna i ********* ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    czy masz przerobionego czy nie to nie ma nic do rzeczy tak samo jaka masz wersje, w CoD czasami jest tak ze sa problemy z serwerami, byc moze teraz taki wystapil jak w Twoim przypadku
     
  4. mrvvbanan

    mrvvbanan Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gram po kilka godzin dziennie w cod'a 4 i właśnie też są czasem takie rozłączenia, z raz dziennie. Tak czy siak spróbuj teraz, bo ni działa.
     
  5. goregasmic

    goregasmic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cod 4 sprzedany, temat zamkniety.
    czas na modern warfare 2 :D
    ktos gra?
     
  6. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    MW 2 lipne, pozatym ziomus masz allegro od tego no i gametrade.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum