1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD5 Mapa z Zombie (multiplayer)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kisiel__94, Maj 25, 2009.

  1. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    Witam!
    Jak ja założę serwer to czemu nie mogę znaleźć tej mapy Zombie (przeszedłem tą grę).
    Albo jak chce pograć na "Find serwer" to też "nie trafiłem" na tą mapę.
    I jeszcze jedno czy można samemu wybrać mapę i serwer? tak jak np. na komputerze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trzepak

    trzepak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Sorry ze nie na temat ale nie bede juz zakaldal nowego. Chcialem sie dowiedziec jak to jest z saveami w coopie w COD5, bo gralem z kumplem przeszlismy na hardned z 5 misji dzisiaj wlanczamy i nic, mozemy tylko od poczatku...
     
  4. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    Odpowie mi ktoś?
     
  5. trzepak

    trzepak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
  6. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Kisiel nie wiem :eek: a może tylko dlatego że ta mapa jest zakopana . (skoro WW II)

    a co do trzepaka to hmmm dlatego że to jednorazowe jest :p
     
  7. Macin113

    Macin113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co do pyt Kisiela, pewnie wchodzisz na serwery z planszami z solo, aby grac w zombiaki musisz wejsc w osobny pokoj w menu, rozumiesz? Gdy wchodzisz w co-op masz 3 opcje:competetive, cooperative(juz nie pamietam dokladnie) i nazi zombies. Zeby pograc z zombaiki musisz wejsc w ostatnie.
    Co do 2 pytania, mialem tak samo- ale wydaje mi sie, ze wtedy wszedlem w zla opcje, tak jak pisalem powyzej, powinienem wejsc w cooperative a nie competetive- tak mi sie wydaje, przeszedlem gre solo i nie probowalem potem z kumplem :)
     
  8. BaginiakGB

    BaginiakGB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Mazowiecki
    Macin dobrze pisze :D W menu nie wchodzisz w MULTIPLAYER tylko bierzesz COOPERATIVE potem >>> XboX LIVE >>> Game mode >>> NAZI ZOMBIES <<< wracasz i bierzesz start cośtam. Mniej więcej tak (dawno nie grałem)
    :D Powodzenia :D

    Co do drugiego problemu to też tak miałem i nic nie mogłem z tym zrobić :D

    Nie krępuj się Podziękuj
     
  9. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Misje w CO-OP nie są zapisywane.
     
  10. trzepak

    trzepak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Oooo to super heh, nawet jak przejde solo to nie odblokuja sie do wyboru w co opie?
     
  11. bambusek

    bambusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takie pytanie, sry za mały offtop. Można grać w Nazi zombie na 4 graczy jeśli podłączy się 2 konsole przez system linka tzw. 2 TV 2 konsole na każdej konsoli po 2 graczy i splitscreen na TV?
     
  12. Macin113

    Macin113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odblokuja, to dziala w 1 strone :)
     
  13. BaginiakGB

    BaginiakGB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Mazowiecki
    Nie da rady. Gdy wchodzisz w Cooperation to masz do wyboru System Link / XboX LIVe / Split Screen więc nie da rady wziąć system system link a potem split screen. Można zagrać na 4 graczy na jednym TV 4 split screen no i w Xbox LIVe. Ale właśnie tak samo w XL nie zagrasz split screen. :D

    Sie nie krępuj , podziękuj ...
     
  14. bambusek

    bambusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest jakaś możliwość na grę na split-screen na jednym telewizorze w czterech?
    Normalnie nie można tego ustawić ale znalazłem takie coś
    Nie mam okazji teraz tego sprawdzić.Wie ktoś czy to działa?
     
  15. BaginiakGB

    BaginiakGB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Mazowiecki
    No jak masz tam taką opcje że ekran jest podzielony na 4 części i na każdym jest ikona przycisku 'a' i pisze join game (dołącz do gry) jak masz cztery pady to każdy naciska a i potem ustawiasz dalej nazi albo kampania i napier...alasz :D Jakoś tak ... jutro sprawdze i dokładnie moge opisać ...

    Sie nie krępuj , podziękuj
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. lukaszcall
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1055
  2. Insane
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    762
  3. Sevik
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    1116
  4. Kvazi
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    487
  5. mureek
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    899

Poleć forum