1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD5 WAW - pomocy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez renix123, Luty 17, 2009.

  1. renix123

    renix123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem nowym graczem i uzytkownikiem xboxa. Moim problemem jest postawienie serwera (hostu) w grze cod:waw. Mianowicie: jak zhostowac? Klikajac w private matches i tworzac gre (czekajac godzine) nikt nie dolacza. Moglby mi ktos wytlumaczyc ocb? Dodam, ze mam odblokowane porty, i hostowanie na innych grach typu PES 2008, Resident Evil 5 nie jest klopotem, i gracze normalnie dolaczaja do mnie. Bardzo prosze o pomoc! (Dodam z gory, ze zapraszanie do gry FRIENDS nie jest dla mnie rozwiazaniem).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    U mnie też nikt nie dołącza do żadnej z moich gier :/
     
  4. renix123

    renix123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Help

    Jezeli ktos jednak zna odpowiedz na moj problem - bardzo prosze o odpowiedz!
     
  5. clammy62

    clammy62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Jeśli chodzi o public. jeśli masz poniżej 1mb/s jak ja. to tylko możesz popatrzeć w game lobby :p za mała prędkość. poniżej 1mb/s wyszukuje tylko w far cry 2 ;) Jeśli jednak masz powyżej 1mb/s to kiedyś czytałem że trzeba poszperać w ustawieniach routera lub modemu ;)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Insane
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    762
  2. Sevik
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    1116
  3. Kvazi
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    487
  4. mureek
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    899
  5. lukaszcall
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1055

Poleć forum