1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD5: World At War nie zapisuje :(

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez obcy33, Grudzień 1, 2008.

  1. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    Pykam sobie w CoDa z kumplem na coopie. i tak sobie3 gramy jedna misja druga trzecia. wyłączam konsolę i chcę odpalić ponownie a tu dupa, brak jakiegokolwiek save. gra nagrana na verbatim 2.4x nowy dash i to tyle. szukałem kombinowałem i nic nie znalazłem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Gra na co-opie nie ingeruje w twoje postępy w single playerze.
     
  4. Vegan

    Vegan Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I to jest najgorsza wada tej gry, my już byliśmy na finiszu, ale trza było xboxa przenieść na inny TV i dupa blada. Ogólnie śle za to wszystkie ****'i, jak mają coś zrobić niech robią porządnie... Infinity Ward please
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    A no to lipa... Jak by nie mogło to działać na zasadzie podobnej do Halo albo GoWa... No nic... Ale dzięki bardzo
     
  6. Radesito

    Radesito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To kara za to, że gracie na piratach :p
     
  7. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co ty za przeproszeniem pieprzysz co ma gra na piratach do zapisywanie sie w co-op'ie ?
     
  8. Darth Dragon

    Darth Dragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli nie ma na to lekarstwa?:> dwa razy już finiszowałem z bratem ale trzeba było wyłączyć i....:p
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Insane
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    762
  2. Sevik
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    1116
  3. Kvazi
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    489
  4. mureek
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    900
  5. lukaszcall
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1057

Poleć forum