1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD6:MW2 Spatchowana Jak Naprawic??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swistak1100, Luty 15, 2010.

  1. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mam taki problem: ściągłem cod'a 6 i spatchowalem go do wave 3. I teraz jak go naprawić by znow wrocil do poprzedniego stanu (przed patchowaniem) czyli do wave 4! Nie chce mi sie od nowa gry sciągac.. Prosze o pomoc Podziekuje!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dzieki Wielkie.
     
  5. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Powinien wywalić błędy ale potem to naprawić. Masz ustawionego poprawnie ABGX ?
     
  7. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    hmm, myśle ze tak ale błędy ktore za kazdym razem wykrywa ( skanowalem 2 razy )
    nie zmiescilem wszystkiego ale u gory wszystko jest OK.
    [​IMG]
     
  8. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pomoże mi ktoś w końcu??!!
     
  9. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  10. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    no wlasnie wg. tego robiłem. Powiem co zrobilem: Skopiowalem obraz plyty z PŁYTY nagranej już poniewaz byla pod wave 3 a ja musze miec wave 4 i chcialem ja naprawic własnie abgx i wyskakuja te błedy... nie wiem co robic:/
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A ściągnąleś te dwa pliki potrzebne do naprawy?
     
  12. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli chodzi Ci o Video_0E58FB9D.iso i Video_1914211B.iso To tak;)
     
  13. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    ...a zaznaczyłeś wszystko jak w Tutorialu?
     
  14. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jezu czlowieku skoro tak jest na tutku to robilem wszystko wg niego!
     
  15. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Jezu to radź sobie sam. Starałem się dowiedzieć jak najwięcej i Ci pomóc, ale widzę że Cię to denerwuje.
     
  16. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bo pytasz o rzeczy ktore są jasne! pisalem w poprzednich postach 2 razy że korzystałem z tego tutka!
     
  17. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Ok z tego co widzę to w bazie abgx nie ma wersji PAL wtóra by pasowała do Twojego Media ID, więc chyba Ci go nie naprawi abgx360 - Verified choć z drugiej strony nie wiem czy to ma coś do rzeczy. Te dwa pliki które ściągnąłeś powinny zrobić wszystko.
     
  18. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    za kazdym razem ten sam bład wyskakuje...
     
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    autofix level 3 jest ustawiony? widocznie pliki skopiowales w zle miejsca.
     
  20. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    jest na poczatku nie byl ale na tym logu co wyslalem juz jest.. jak zle pliki, pobieralem je z tego tutka co podali mi w poprzednich postach.. pokazuje mi je w formacie .iso i kopiuje je do folderu ktory wlaczam ctrl + f w abgx ;) pomocy:p podziekuje jezeli ktos pomoze!:D
     
  21. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Może spóbuj wavepatcherem przywrócić go do Wave4 i wtedy zobaczymy. Mi już się kończą pomysły
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. koczol
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    440

Poleć forum