1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CODMW2/Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez slawek4129, Listopad 12, 2009.

  1. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Wertowałem forum wzdłuż i wszerz ale nie znalazłem opisu mojego problemu z grą Call od Duty Modern Warfare 2. Oto jego istota:
    pobrana gra posiada Wave 4 --> Program Wave Patcher wgrywam Wave 3 i faktycznie taki też posiada (po sprawdzeniu w ABG). Ale mam taki problem:


    [​IMG]

    Jakieś sugestie? Jeżeli problem był opisany na forum a tego nie zauważyłem .. przepraszam.
    Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mi$^

    Mi$^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Halemba
    gra oryginalnie jest wave4, ty ją przerobiłeś na wave3, więc sumy kontrolne plików zabezpieczeń nie zgadzają sie ;P dlatego tak pisze ;]
     
  4. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    A co należy zrobić aby to zniknęło ?
    Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie tematem.
     
  5. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nagraj grę z wave4 (oryginalną, nieprzerobioną do wave3) i czekaj na nowy firmware do liteona albo wypal i graj, ale nie podlaczaj sie do live
     
  6. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Właśnie nagrałem grę z wave 4 to mi gry nie odtwarza ;/. Pewnie potrzeba active.iso ale nie będę wydziwiał, bo wielu ludzi pisało że da się ją na wave 3 przerobić i śmiga bezproblemowo.
    P.S. Nie zamierzam grać na LIVE w żadną grę. :)
    Pozdrawiam
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ale po co chcesz żeby zniknęło. jak spatchowales to chyba jesteś świadom ze obraz nie jest taki jak oryginalny.
     
  8. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    To może się źle wyraziłem. Nie wiem czy pomimo tych błędów gra się nagra i będzie chodzić na iXtreme 1,6 ?
    Pozdrawiam
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    oczywsicie ze bedzie chodzic.
    jakbys sobie przetłumaczył to bys widział ze abgx wywala ci błąd ze pfi i video nie pasuja. ale to chyba normalne ze nie pasuja jak właśnie obraz spatachowales na wave 3.
    troche zrozumienia panowie........
     
  10. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Ok to nagrywam i powiem czy działa.
    Pozdrawiam
     
  11. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Wszystko pięknie działa. Dziękuję za pomoc.
    Pozdrawiam
     

Poleć forum