1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CODMW3 aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DawidPB94, Listopad 15, 2011.

  1. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Witam, dziś nagrałem na płytę CoDMW3 programem cloneCD według poradnika znalezionego tu na FForum
    Ok wszystki pięknie nagrało się, wkłądam płytę wczytuję i po chwili je*,"DOSTĘPNA JEST AKTUALIZACJA blablabla... CZY CHCESZ JA ZAINSTALOWAĆ?"Więc daję "TAK" ale Xbox po chwili się wiesza, jest tylko czarny ekran i nic.
    Przeróbka LT2.0. WIęc może coś źle zrobiłem? Nie dałem obrazu iso do przeskanowania w abgx360 bo ponoć nie ma jeszcze on jeszcze jakiejś aktualizacji. Proszę o pomoc.

    @Edit:
    Wersja dasha: 13599
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    ODŚWIEŻAM!!!
    Zależy mi na czasie;]
     
  4. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    z pendriva wgraj 13604 i powinno pomóc
     
  5. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    @Up, a nie cofnie Mi przeróbki, bo jak już raz nagrałem dashboarda z pendriva to du*, musiałem bulić50zł za nową przeróbkę.
     
  6. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    @Up, a nie cofnie Mi przeróbki, bo jak już raz nagrałem dashboarda z pendriva to du*, musiałem bulić50zł za nową przeróbkę.
     
  8. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie cofnie
     
  9. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie cofnie ja tak zrobilem 13604.
     
  10. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Jeszcze jedno,to jak już pobiorę tego dashboarda, to gry takie jak AC:R, Battlefield 3 pójdą bez problemu?
     
  11. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jeśli je dobrze zgrasz na płytę to tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum