1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cofneło lt 3.0?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez misio1947, Grudzień 29, 2012.

  1. misio1947

    misio1947 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TRZEBNICA
    Witam grałem dzisiaj w sieci w fife 13 i codbo2 po ponownym właczeniu konsoli ta nie widzi płyt. Daje odtwórz z płyty jest kom ze odłaczono od usługi xbox live i nic sie nie dzieje sprawdzałem na innych grach i to samo czy cofneło przeróbkę?

    Odłączyłem konsole od sieci wyłączyłem na jakis czas i teraz chodzi ale zalogowałem dopiero jak juz w grze byłem wie ktos co to mogło byc?(wczesniej usunełem pamięć podręczną ale konsoli nie zresetowałem po usunieciu dopiero teraz)

    Zna ktos odpowiedz dodam ze teraz za kazdym razem musze czyscic pamiec podreczna zeby zagrac?

    //Tutaj jest Twoja odpowiedź:
    http://xboxforum.pl/regulamin-69/regulamin-forum-71790/
    Odświeżamy co 24h a nie 3x dziennie.
    Warn
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Cofneło lt 3.0?

    Jaki miałeś komunikat po włożeniu gry?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. kanonierzyk

    kanonierzyk Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja miałem coś takiego jak wsadzałem płyte czasami pisało "otwórz napęd" potem było to coraz częściej i częściej aż puźniej było ciągle i musiałem napęd wymienić teraz działa
     
  5. misio1947

    misio1947 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TRZEBNICA
    nie ma komunikatu gra się nie uruchamia i Xbox live się rozłącza, czyszczę pamięć włączam konsole i wszystko ok i tak za każdym razem.
     

Poleć forum