1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cofnięcie Aktualizacji 14719

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez harrymason88, Maj 13, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Witam przed chwila zrobilem aktualizacje z 13604(LT2.0)na 14719 oczywiscie gry XGD3 przestały działac,płyta nie obsługiwana itp z tym ze gdzies czytałem ze jest kombinacja o której nigdy wczesniej nie slyszalem,uzyłem jej i gry XGD3 z powrotem zaczeły mi pykac i pytanie czy ma to jakis negatywny wplyw na konsole-naped-laser?Wyglad interfejsu został ten sam czyli z 14719 z tym ze na tym dashu działaja XGD3 przy LT2.0 dodam ze gry instaluja sie na dysk.
    Kombinacja- Ustawienia-X-LB-RB-X-LB-RB-X
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma wpływu na konsole, napęd, laser
     
  4. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to co sie zaczeło dziac to jakas magia...jakies cofanie aktualizacji hmm?? o co chodzi bo juz nie ogarniam tego:)
     
  5. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    2 dni na uczelni, projekty robione do rana, godzina snu, człowiek na chwilę odleci od rzeczywistości, a tu w przypadku MP3 szał. Kombinacje, cofanie dasha i 30 stron spamu przez który muszę się przebijać przy porannej kawie :mad-new:
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    o co biega bo sam się skołowałem już heh :D
     
  7. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Dobra, kawa pomogła i oświeciło mnie. Ta kombinacja to czyszczenie cache i update gier. Jeśli chodzi o downgrade dasha to NIE da się go zmienić na niższy. Mówiąc inaczej harrymason88 usunął wszystkie aktualizacje gier, ale nie zmienił dasha.

    Nie da się cofnąć dasha i kropka.
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    tez już doszedłem co i jak ale dopiero na logic sunrise bo tu się brzydko mówiąc burdel zrobił z MP3
     
  9. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A dokładniej usuwa z dasha elementy avatara. Nic więcej nie zmienia
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    ok zle temat opisałem oczywiscie nie cofa to dasha bo wyglad(co wczesniej pisałem)i liczby zostaja te same ale dla mnie to jakas magia jeden combos i wraca mozliwosc gry w XGD3:)Z tym ze dopiero po dłuzszym czasie wyskakuje bład autoryzacja bleble przy zgrywaniu gry na dysk nie nagrywałem ihasem stad ten problem:)Tak ze dasha nie da sie cofnac wiedziałem o tym kilka lat temu i chodziło mi o to czy ten combo mi nie zaszkodzi bo róznie to bywa dostałem odpowiedz.Dzieki Wielkie
    Zrobiłem próbe z pendrive i mp3 ten sposób działa nie wiem co sie dzieje skad ludzie to bierzecie:D
    Tak ale to wszystko jest chu...warte bo przy SH:HD niema muzyki w grze czego nie zniose:/
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Muzykę możesz odtwarzać z pendrive'a albo nagrać na płytę jako "Audio CD" i skopiować na dysk konsoli.
     
  13. aresiak69

    aresiak69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gdzie to trzeba wklepac???
     
  14. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    ~adam34689 nie zrozumiałes mnie chodzi mi o to ze jak puszcze muze z pendrive i ja zcisze to gdy włacze gierce mam tylko efekty typu dzwiek przy otwieraniu dzrzwi,strzał itp ale muzyki w tle brak nie wiem jak to wyglada w innych grach.aresiak69 kombinacje wklepujesz w ustawieniach,potwierdzenia typu dzwiek nie bedzie ale wylacz konsole a nastepnie wlacz gre XGD3:)
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź, bo może muzykę masz wyłączoną w grach.
     
  16. jorgos

    jorgos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja tez to wstukałem i usuneło mi awatara dash ten sam pozostał i nic mi nie pomogło przy forzie 4 wyskakuje nie mozna autoryzowac dysku i płyta co jakis czas dziwnie szemra.
     
  17. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie można usunąć dasha, ani go cofnąć magiczną kombinacją klawiszy dostępną w internecie. Do tego potrzebny jest kod generowany na podstawie numeru seryjnego dostępny tylko dla serwisu MS.
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Forzę 4 musisz nagrać iHAS'em. W tym przypadku trick z muzyką nic nie da.
     
  19. kkkamilll

    kkkamilll Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łdz
    Gdzie w ustawieniach to wklepać ?? Ja mam problem z grą PES13, aktualizacje z tej gry wrzuciłem i żadna gra mi nie działa :/ mam lt 2.0 gry na płytkach bez dysku
     
  20. Rycha_pl

    Rycha_pl Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    chłopie Nie liczyłem że pomoże !!! a tu ci niespodziewanka :D

    Pokusiłem się na NFS Rivals ! który po wypaleniu wylądował w konsoli !!
    wyskoczyła aktualizacja ! bez zastanowienia zaktualizowałem :(
    i tu lipa płyta nie obsługiwana !
    Zapodałem do czytnika "Battlefield 4" - nieobsługiwana potem Batmana, Hitmana aż dopiero Dante Inferno zaskoczyło ! Myśle " To se kuźwa pograłem"
    natrafiłem na ten post "czemu nie spróbować"
    niby coś tam pogasło włożyłem NFS Rivals i znów zapytał mnie o aktualizację !! wyjąłem i włożyłem BF4 no i gram do teraz :p

    Dzięki
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum