1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cofniecie aktualki

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez -Torreno-, Październik 2, 2009.

  1. -Torreno-

    -Torreno- Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wisbech
    Czy mogę cofnąć-usunąć-wyłączyć na chwile- aktualizację gry?
    Chodzi m io taką co pyta nas po 1 zagraniu czy chcesz zaktualizować grę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
  4. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    usunąć możesz wyczyszczając pamięć podręczną dysku
     
  5. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety raczej się nie da. Ktoś pisał żeby usunąć z dysku ale to i tak mi tylko usunęło awatary :p
     
  6. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Nie da się. Avatary są zapisywane na dysku, ale sama aktualizacja już w pamięci konsoli (inaczej osoby bez HDD by nie mogły aktualizować).
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    oni mowia o aktualizacji gry-.- a ona na hdd/memorce sie znajduje,znawco:)


    @TOp
    tak jak ktos up-wyczyscic pamiec podreczna,jednak to usuwa wszystkie updaty gier.pojedynczo/zablokowac nie da rady.tzn da-pojedynczo kasujesz przez podlaczenie dysku do pc,a zablokowac=wyciagasz kabel od internetu albo klikasz 'nie' jak prosi o update:) ale wtedy na live nie pograsz
     
  8. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    @up
    racja, za szybko przeczytałem, sorry za zamieszanie :)

    @top
    to co powiedział miedzianek, do zamknięcia :)
     
  9. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    chyba to co powiedział grzech1991
     
Wczytywanie...

Poleć forum