1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cofnięcie LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez camel1010, Maj 13, 2012.

  1. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy po wgraniu Lt 3.0 można powrócić do 2.0? (Dash był również aktualizowany)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    No jak się wgra ponownie 2.0 to będzie 2.0.Niestety wersji dashboarda nie da się przywrócić.
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz sobie wgrywać LT, jakie tylko chcesz, ale powrót do LT 2.0 nie ma sensu (chyba, że masz kilka nagranych gier bez "Topologii).
     
  5. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]

    Czy mogę wgrać ten klucz pomimo niezgodności modeli i innych wartości? Pytam ponieważ z 3 paczek Lt 2 nie mogę dopasować nic co byłoby zgodne (a to dziwne ponieważ wcześniej korzystałem z tych paczek).
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak byk widać ,że nie dałeś spoorf source to target
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    W source fw od 16d2s a w target do 16d4s.... No na pewno Ci to zadziała.
    Jak już coś robisz to chociaż zwróć uwagę do jakiego modelu napędu jest dane fw.
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak up napisal chcesz wgrać soft z slima
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    trzeba był tutki troszku poczytać a wszystko działało by heh
     
  10. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko działa. Problem w tym że nie mogę nic znaleźć pod 16d2s.
    [​IMG]
    To moja paczka. Jedyne co pasuje to te z oznaczeniami 1.1. Na nowsze Lt zawsze udawało mi się aktualizować bez problemu ale wstecz pojawia się ten problem.
     
  11. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    LTPlus-025-v2.0.bin to jest fw do liteona. Jak chcesz 3.0 to musisz ściągnąć nowszą paczkę z lt.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wystarczy poczytać poradnik i będziesz wiedział, jaki dokładnie masz napęd.
     
  13. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem już poradnik. Głównie chodziło mi o ten plik (LTPlus-025-v2.0.bin) który opisał Tel. Już wszystko działa. Do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum