1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cofnięcie przerobienia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Natheds, Maj 14, 2012.

  1. Natheds

    Natheds Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem ostatnio konsole xbox z 2009 roku, niestety przerobioną. Chciałem cofnąć to przerobienie, czytałem że można to zrobić aktualizując konsole. Chce to zrobić tak, jak jest napisane na oficjalnej stronie xbox'a. Tylko przed tym jak to zrobię, chciałem się dowiedzieć dokładniej czy to coś da, i czy nie wynikną z tego żadne problemy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak masz dash starszy od 599 to update wywali lt
     
  4. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli była podpinana do internetu to jest opcja, że dostała bana lub flagę i nawet po cofnięciu/wykasowaniu przeróbki i tak nie będziesz mógł grać na internecie. Samo granie offline nie różni się chyba niczym jeżeli chcesz korzystać z oryginalnych płyt.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź, jakiego masz teraz Dash'a. Zawsze można wgrać OFW ręcznie.
     
  6. Natheds

    Natheds Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tego co mi wiadomo to jest tam wgrany LT +2.0. Właśnie najgorsze jest to że nie wiem czy ma bana, czy nie. A czytałem że nie ma możliwości sprawdzenia tego. W każdym bądź razie, i tak wolałbym cofnąć tą przeróbkę. Chciałem to właśnie zrobić przy użyciu pamięci USB, żeby nie musieć się łączyć z internetem.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz podłączyć konsolę do sieci

    Jakiego masz Dash'a?
     
  8. Natheds

    Natheds Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam pojęcia jaki tam jest dash. W jaki sposób mogę to sprawdzić ?
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    w ustawieniach systemu pisze
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    System --> Informacje o konsoli
     
  11. Natheds

    Natheds Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, sprawdziłem. Jest to 2.0.13599.0
     
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    aktualizacją dasha nie usuniesz lt, musisz ręcznie
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W dziale "LT" szukaj poradnika pod swój napęd.
     
  14. Natheds

    Natheds Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurcze, to niedobrze. A dam radę zrobić to sam ręcznie, czy muszę dawać do kogoś, kto przerabia konsole ? I przy okazji spytam, czy jest jakaś możliwość sprawdzenia czy jest na konsoli ban online ?
     
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    chyba tylko podłączając sprawdzisz
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli masz napęd Liteon, to potrzebujesz Probe do wyciągnięcia klucza.

    Musisz podłączyć konsolę do sieci.
     
  17. Natheds

    Natheds Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dzięki wielkie za pomoc. Chyba najlepszym sposobem będzie zamiana z kimś konsoli na nie przerobioną.
     
Wczytywanie...

Poleć forum