1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cofniecie TOPOLOGY DATA - sprawdzal ktos ta metode??? dziala????

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez tomciopaluch222, Styczeń 31, 2012.

  1. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    How to convert LT+ 3.0 ISO to LT+ 2.0 compatible ISO | XboxPirate Tu jest opisane jak cofnac topology data z pliku ktory zrobiony jest pod lt 3.0 i zeby gra dzialala na nowo na lt.2.0 ..
    Sprawdzal to ktos?..
    Jesli sa jakies inne sposoby zeby oczyscic obraz to prosze o rady..DZIEKUJE
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    działa
    inny sposób ściągnać iso pod lt 2.0 lub czyste
     
  4. frostek

    frostek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Starachowice
    Na dashu 14xx i lt 2.0 pójdą gry nagrane tym sposobem??
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  6. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    znalazlem poradnik po polsku

    Najpierw pobierz to co jest pod tymi dwoma linkami :

    Xbox Backup Creator.exe - to ...

    topology for lt2.0.bin - i to...

    Następnie wypakuj to co pobierzesz sobie najlepiej na pulpit i zrób tak :

    Otwórz Backup Creator Xbox i przejdź do zakładki "IMAGE TOOLS" i jak klikniesz na te zakładkę to tam będziesz miał po prawej stronie poniżej takie coś jak :

    Action :

    Extract
    Inject

    będziesz miał tam zaznaczone na pewno na Extract i masz to zmienić i zaznaczyć na Inject

    NASTĘPNIE :

    Kliknij "AP 2.5 SEKTOR".
    Załaduj swój obraz ISO gry NeverDead (2012) XBOX360-SWAG...i jak go załadujesz to od razu zostaniesz po chwili poproszony automatycznie o dodanie pliku BIN Ap2.5 + LT 2.0 ten pliczek będziesz miał jeśli się nie mylę pod drugim linkiem w folderze który najlepiej wypakuj sobie na pulpit i musisz na niego wskazać po prostu...
    Jeśli pojawi się komunikat taki jak masz na tym rysunku poniżej to masz spatchowaną grę gotową do wypalenia :

    http://i.imgur.com/f17lX.jpg

    POLECAM WYPALIĆ W CLONE CD i na początku wypalania wyskoczy ci okienko z informacją czy ma wypalić jako OVERBURN i będzie poniżej druga opcja nie pamiętam w tej chwili dokładnie ale będzie tam pisało coś takiego że AŻ DO ZAKOŃCZENIA MEDIUM coś takiego ..... i te opcje właśnie drugą najlepiej wybierz i powinno się normalnie wypalić .... Powodzenia
     
    1 osoba to lubi.
  7. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    potwierdzi ktos czy to jest dobrze przetlumaczone???> ktos kto juz to robil..
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok..dziala wszystko.... soul calibur smiga az milo.. gram godzine i nawet na dysk sie zainstalowalo.. Dziala poradnik cofniecia topology
     
  10. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja mam trochę inne pytanie , zmieniałem topologię z 3.0 na 2.0. Gry na konsoli Slim z nowym dashem i lt2.0 są odczytywane niestety na moim fat z 2.0 ale przed ostatnim dashem płyty nie są rozpoznawane. Moje pytanie to czy po zmianie topologi z lt3.0 na lt2.0 gra powinna działać pod starym dashem czy już jednak wymaga nowego ?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń grę z dysku i wyczyść pamięć podręczną konsoli.
     
  12. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Gra nie była nigdy zainstalowana na moim fat , płyta włożona po raz pierwszy do napędu. Cichej aktualki też nie złapałem ponieważ od kilku lat nie podłączałem x do live. Konkretnie chodzi mi o Soul Calibur 5. Być może to wina płytek Platinium, na tym slimku śmigają.
     
  13. fux1920

    fux1920 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam LT 2.0,wypaliłem Kingdoms of Amalur: Reckoning-nie dziłało.Po zmianie topology według tutka kolegi adam34689-http://xboxforum.pl/artykuly-f31/%5Btutorial%5D-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-a-120365.html#post942283 wypaliłem ponownie ma płytce VERBATIM-gra śmiga idealnie,czyli sposób działa na 100%.Nawiasem mówiąc bardzo fajna gierka,tylko bardzo odczuwalny brak PL.(dużo tekstu)mam zwykłą nagrywarke LG.w kompie.Nie próbowałem instalować na dysku konsoli.
     
  14. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam takie pytanko mam MGS HD pisze ze LT 2.0.Posiadam LT 2.0 napęd liteon dash 13599 czy muszę coś z takim obrazem robić w xbox backup creatorze czy wystarczy ze wypale to w img burn z opcja truncate?Prosze o odp.
     
  15. cycek145

    cycek145 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy w grach xd2 (np. UFC 3) też trzeba cofać topolology data zeby smigało na lt 2.0?
     
  16. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie po 1 nie wgrywa się do gier XGD2 topology , chyba że AP25 ale jak UFC 3 to nie :)
     
  17. memphisbleek

    memphisbleek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ma problem otóż robie wszystko jak jest w instrukcji wszystko idzie zgodnie z planem... ale kiedy chce odpalić gre wyskakuje mi, że płyta nie jest obsługiwana jeżeli możecie to pomóżcie !
     
Wczytywanie...

Poleć forum