1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

cofnięta przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzegorz1652, Wrzesień 30, 2011.

  1. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Mam problem ponieważ mialem wgranego lt 1.9 na liteonie v1 i chciałem sobie wgrać najnowszy dash bo tylko na nim działa fifa 12 i cofnęło mi przeróbkę :( a zapomniałem o wcześniejszym z czytaniu sobie starego flasha i teraz nie mam nigdzie dvdkey :( w jaki prosty sposób go odzyskać żebym sobie znowu mógł wgrać najwnowszy flash LT + 1.91... Bardzo ale to bardzo proszę o pomoc bo nie chce wydawać i płacić komuś 50zł za zrobienie tego... z góry wielkie dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zacznij od tego jaki masz napęd i poszukaj na forum i stwierdzisz sam czy dasz rade....
     
  4. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    problemów z konsolą cdn. powieważ wyczyściłem sobie przez przypadek napęd a nie zapisałem dvdkey i mam pytanie czy jest możliwość żeby jeszcze jakość odczytać dvdkey? napęd to lite-on v1 74850C
     
Wczytywanie...

Poleć forum