1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cold cold heart - problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rixon, Kwiecień 26, 2014.

  1. Rixon

    Rixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z DLC do Arkham Origins. Wrzuciłem dodatek przez Horizon na pena i skopiowałem na dysk konsoli. Xbox widzi dlc normalnie, jednak po uruchomieniu gry nic się nie zmieniło. Czy to dlc trzeba jakoś specjalnie włączyć, czy po prostu gra go nie widzi?

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Być może Title Update jakieś nowsze trzeba ..
     
  4. Rixon

    Rixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TU nie instalowałem, ale nie wiem też czy to ma jakieś znaczenie.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie musi, ale może mieć znaczenie ...miałem taki przypadek już na kilku grach.
     
  6. Rixon

    Rixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok niedługo to sprawdze.
    Mam kolejny problem. Nie wiem jak sprawdzić id gry. Zawsze dobiłem to z poziomu System Link, jednak teraz opcja jest na szaro i nie wiem jak to sprawdzić.
    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. paTherion

    paTherion Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    434
    Polubienia:
    311
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Belfast
    Jak odpalisz grę z fsd juz po kilku sekundach możesz kliknąć na x-a i w momencie gdy zobaczysz menu xbox'a w dolnym prawym rogu będzie title id media id oraz wersja TU.

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
     
  8. Rixon

    Rixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gram akurat w Metro LL i faktycznie. Nie wiedziałem o tym, dzięki :)

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  9. Yakuza85

    Yakuza85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie jest to samo. Osiągnięcia do zrobienia się pojawiły a w grze nic się nie zmieniło.
     
Wczytywanie...

Poleć forum