1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Colin DIRT 3 + dash 12625 + LT+

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez yako, Kwiecień 21, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. yako

    yako Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chrzanów
    Witam.
    Zastanawiałem się w którym dziale zapytać, postanowiłem tutaj.
    Posiadam gre Colin DIRT 3 ze stajni MARVEL.

    Obraz gry przerzuciłem przez abg360 1.0.6. Tam wyczytałem iż gra wymaga dasha 2.0.12625. Dokładnie taki sam dash mam zainstalowany na XBOX360. Jeśli chodzi o przeróbke jest to LT+, lecz nie wiem dokładnie która wersja. Po nagraniu i uruchomieniu gry płyta prosi o aktualizacje konsoli. Poczytałem na forum i za pomocą 360GamesPatcher zmieniłem Wave 11 na Wave 3.
    Niestety gra nadal wymaga aktualizacji.

    Stąd moje pytanie, czy przy próbie aktualizacji zostanie skasowana przeróbka LT+. Ew co zrobić by uruchomić tą grę.
    Dla pytających skąd wiem iż posiadam LT+, wydedukowałem to po przerobieniu obrazu CoD Modern Warfare 2 poprzez opcje Pat**** AP25 dla 12611-12625, gdzie później do uruchomienia wymagane jest LT+
    Z góry dziękuję za każdą pomoc.

    Pozdrawiam

    Yakkoo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. yako

    yako Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chrzanów
    Wielkie dzięki za pomoc.
    Jeśli mogę jeszcze jedno pytanie. Do czego służyła ta aktualizacja konsoli ?? Jedyny efekt to taki iż z pamięci 256 MB pozostało mi jedynie 16 MB gdzie tych nadmiarowych 190 MB które zainstalował DIRT 3 nie moge usunąć.

    Pozdrawiam

    Yakkoo
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. yako

    yako Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chrzanów
    Jeszcze raz dziękuje za pomoc.

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum