1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Colin Dirt - problem, blad gry

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Ces, Styczeń 11, 2011.

  1. Ces

    Ces Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od jakiegosc czasu grywam sobie w takowa gierke, ale przy niektorych wyscigach wyskakune mi blad ze mam przetrzec sucha sciereczka i uruchomic konsole ponownie. Na poczatku to ignorowalem, chciaz robilem to oco mnie prosili, przetralem i uruchomilem konsole, ale nadal nic, jak juz napisalem zignorowalem to i gralem w dalsze wyscigi, ale teraz mam problem poniewaz przy 3 wyscigach takowy problem zostaly wykryty, i nie moge grac w dalsze wyscigi, poniewaz musze przejsc te ktore mi pozostaly (te z bledem gry) i nie wiem co robic, mieliscie takie problemy? Jak to naprawic? HELP!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
    sprobój zainstalować grę na dysku konsoli, jak nie pomoże to nagraj jesczze raz gre na Verbatim'ie, jak i to nie pomoże to masz problem z napędem
     
  4. Ces

    Ces Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam 3GB wolne i nie moge zainstalowac gry niby to za malo. A co do wypalenia gry na Verbatimie to chyba mi nie odpali nagranej gry poniewaz nie mam przerobionej konsoli (?) Spostrzeglem jeszcze jedno, gdy wlaczam wyscig (ten ktory nie dziala) naped tak jakby sie wycisza (jakby przestal pracowac) i po 2s. wyswietla mi sie ten blad gry. Mozecie mi jakos dopomoc?
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Oddaj płytkę do regeneracji :)
     
  6. Ces

    Ces Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ile taka "operacja" plyty bedzie kosztowac?

    refresh

    Juz to nie raz robilem i nadal nic ;(

    Nie odświeżamy poza giełdą /Jechu
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Poniżej 10zł a może pomóc
    Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
     
Wczytywanie...

Poleć forum