1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

colin mcrae dirt 3 nie działa na ixtreme 1.61 .

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Komar143, Maj 26, 2011.

  1. Komar143

    Komar143 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dziś nagrałem na płytkę verbatim dirt 3 imgburn-em . Po włożeniu płytki do napędu xbox-a konsola wykryła grę jako płytę dvd z danymi , i odtworzyła kilku sekundowy filmik z intrem microsoft.
    Nie wiem czym jest to spowodowane i prosił bym o pomoc doświadczonych .
    Xbox 360 elite jasper napęd LT przeróbka 1.61 .
    Dodam ze dotychczas nie było takich problemów , nagrywałem miedzy innymi takie tytuły jak : bulletstorm , shift2 czy crysis 2 i wszystko było OK , działało aż milo .
    Nie mam pojęcia czy gra nie działa bo ją źle nagrałem czy mam zły soft w konsoli ..
    Z góry dziękuje za poświęcony czas .
    Pozdrawiam .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    cos tu nie gra
    albo masz ix 1.61 NS i wtedy moga ci dzialac te gry (crysis itd) albo masz ix 1.61 i tamte gry byly patchowane na wave 4
     
  4. Komar143

    Komar143 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nigdy w życiu nie patchowałem sam gry na kolejny wave , po prostu ściągam i wypalam .
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Użyj płytki activate.iso albo wgraj ixtreme lt +
     
  6. Komar143

    Komar143 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dirt 3 działa tylko na ixtreme lt+ ?
     
  7. Jeriss

    Jeriss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wystarczy użyć programu 360waves patcher [najnowszą wersję] , pobrac wszystkie pliki wave i spatchować grę na niższy wave kompatybilny z przeróbka [dla 1.61 chyba wave 4] . Ja sam mam Ixtreme 1.6 i działa bez problemy [patchowałem do wave 3].
     
  8. Komar143

    Komar143 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak ale ta płyta która nagrałem jest do wyrzucenia tak ?
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Nie!. Ściąg sobie activate.iso i wypal na płyte DL. Wkładasz activate dajesz odtwórz dvd wysuwasz płyte wsadzasz dirta i chodzi.
     
  10. Komar143

    Komar143 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na nową płytę mam nagrać activate dobrze rozumiem ?
     
  11. Jeriss

    Jeriss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja już wolałbym wypalić po raz drugi DiRTa zamiast zrobić activate.iso i potem bawić sie w przekładanie płyt , chociaż zrobisz jak wolisz :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum