1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Colin Mcrae Dirt

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez akiela, Wrzesień 24, 2008.

  1. akiela

    akiela Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem.
    Po ukonczonym odcinku nie moge sobie wlaczyc powtorki, wogole taka funkcja nie jest dostepna.
    Niewiem czy to moja wersja jest zepsuta czy cos trzeba w opcjach zmienic pomozcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. six six six

    six six six Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DT
    Ja mam to samo :/:/ Może ktoś wytłumaczyc dlaczego tak jest??Nie moge obejrzeć powtórki :/:/
     
  4. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zapewne macie konsole Arcade bez dysku twardego
     
  5. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Jeżeli nie macie dysku, powtórki nie są zapisywane :)
     
  6. six six six

    six six six Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DT
    Ale shit!!!! :/:/ Dzięki panowie.
     
  7. Kaczor6

    Kaczor6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale to jest bez sensu , ponieważ grając w Grida mam tę opcje a nie posiadam dysku lecz tylko kartę pamięci .Pozdrawiam
     
  8. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam ten sam problem :((
     
Wczytywanie...

Poleć forum