1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Colin McRae: DiRT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VESPERUS v2, Marzec 7, 2010.

  1. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Czy ta gram ma splitscreen ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Oozaru

    Oozaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    jesteś pewny że w Dirt 2 się da bo z tego co wiem to nie
     
  5. Oozaru

    Oozaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Racja, nie ma splita, pomyliłem z inną platformą, widziałem kilka filmików w tym tygodniu z colinem na splicie i mi się z x-em pomieszało. Sorka.
     
  6. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    W Dirt 2 oraz Dirt 1 nie ma splita ;)
    SystemLink chyba tylko jest z tego co pamiętam w Dirt 2 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum