1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Component

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Border, Styczeń 3, 2012.

  1. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy to jest orginalny kabel component i bedze mozna na nim uzyskac przyzwoity obraz full hd http://allegro.pl/kabel-hd-component-composite-xbox-microsoft-orygin-i2021076777.html ? Pytam bo mam xboxa bez hdmi a mam zamiar kupic hdtv :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wygląda na oryginał, a co do jakości to fullHD uzyskasz, jednak będzie odrobinę gorzej od HDMI. (Różnica pomiędzy przesyłem analogowym a cyfrowym) Pamiętaj aby kupić też TV z takim wejściem. Tak czy siak wyjście nie ma, VGA jest chyba nawet gorszy od Componenta.
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Przy componencie otrzymasz 1080i, przy vga otrzymasz 1080p
     
  5. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale dobrze ekranowany VGA też swoje kosztuje.
     
  6. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jest to model Sony KDL-32EX520 bravia juz zostal zamuwiony :D wiec jak myslicie bedzie ladnie czy nie? :p
     
  7. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    Będzie git. Sam sprawdzałem przed chwilą, nie ma różnic, między composite, a HDMI. Masz Xenona? Szacun, już chyba ostatni .
     
  8. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak xenon i powiem ci ze ma sie swietnie smiga bez zarzutu ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum