1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Connectx w FSD konfiguracja pod windows 7

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Haremhaton, Grudzień 13, 2011.

  1. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mógłby mi ktoś wytłumaczyć łopatologicznie jak to wszystko poustawiać, żeby działało z windowsem 7? Bo nie staram się robić wg. poradników na angielskich stronach, ale nawet nie wyskakuje mi w content menagerze opcja connectx...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    podaj co wpisujesz w poszczególnych polach konfiguracji pluginu
     
  4. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    FSD Plugin: FSDPlugin is Loaded...
    ConnectX: ConnectX Plugin is Loaded
    Remote PC Name: ANUENUE
    PC Share Name: XEX
    User Name: QinTian
    Pasword:*********

    A wszystko robiłem wg Stream Xbox 360 games over a network (SMB) to an Jtag / RGH360 running Freestyle Dashtego tutoriala. Niestety po wejściu do managera plików nie ma w ogóle opcji connectx.

    Samba serwer działa bez problemów. Nie wiem, może connectx.xex się nie spaczował?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    utworzyles takiego usera??
    jakis antywirus lub inna zapora ci nie blokuje??
    u mnie zalapalo od 1 strzala
     
  6. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No i już wiem co się stało. Po prostu miałem udostępniony folder z pulpitu. Ale nie zauważyłem, że wcześniej udostępniony został cały dysk C jak się bawiłem w konfigurację plugina i w sieci główny widoczny folder to "Users". Więc wystarczyło zmienić z xex na niego i już wszystko ładnie działa.
    Dziękuję za pomoc i temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum