1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Content

Temat na forum 'DLC' rozpoczęty przez brzeziniak, Listopad 15, 2014.

  1. brzeziniak

    brzeziniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Co znaczy to CONTENT, że na jednej płycie jest gra a na drugiej właśnie to CONTENT.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amisz86

    amisz86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    331
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    W content są tekstury hd które trzeba wgrać na dysk wew.
     
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    To mogą też być dodatki DLC
     
  5. brzeziniak

    brzeziniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ale to musi być na płycie nagrane czy na pamięci przenośnej?
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    te dodatki zawsze instalują sie na dysku lub pamieci wew. konsoli.
    jezeli masz oryginalną konsole lub z lt+3 zobaczysz odpowiedni monit z prośbą o zainstalowanie czegos z plyty. Jezeli masz RGH musisz te dodatki (znajdunace sie w katalogu Content na plycie) po barbarzyńsku przekopiowac do kat. content w twojej konsoli
     
Wczytywanie...

Poleć forum