1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Coolrunner D vs. Corona v1

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Yoka8, Czerwiec 1, 2013.

  1. Yoka8

    Yoka8 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Potrzebuje pomocy.
    Od rana stawiam sobie RGH na coronie v1.

    Mam chip Coolrunner D z wbudowanym kwarcem.
    Instalacja chipu do płyty wg. schematu z J-Runnera.
    Chip zaprogramowany wsadem 4-3, cpu_rst ok. 14 cm.
    Mam otwarty CAP i JP oraz zamkniętą zworkę 1-2.

    Chip tylko cyklicznie piszczy, zielona dioda miga i nic się nie dzieje.

    Jak powinny być ustawione zworki na chipie - JP, CAP, 1-2 czy 2-3. ???
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. Yoka8

    Yoka8 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    CAP i JP ma być otwarty ?

    Na wsadzie 1-3 nadal to samo - przełącznik FAT i SLIM (bez zmian)
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Glupie ale spytam....odczytales nand i wgrales odpowiednie ecc ?? W dziale rgh jtag jest temat odnosnie coron...tam masz gotowe recepty

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Yoka8

    Yoka8 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak, mam nand i wgrane ECC*
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    JP - zamkniętu
    CAP - otwarty
    2-3 -zamknięty
     
    1 osoba to lubi.
  8. Yoka8

    Yoka8 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    DZIAŁA !!!
    Wsad opeael2 i ustawienia adamrz :)
    Dziękuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum