1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Coolrunner rev c Failed with 0x0002 status!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arabek24, Październik 31, 2013.

  1. arabek24

    arabek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    UK
    Witam jak w temacie próbuje zaprogramowac i wyskakuje cały czas ten błąd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    czymchcesz go zaprogramować? zasilanie do chipa pociągnięte?
     
  4. arabek24

    arabek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    UK
    Pierwszy raz to robię w tutku czytalem ze chip mozna zaprogramowac przed przylutowaniem do plyty. Zaraz go przylutuje i sprawdze, dzięki. Programuje nand-x.



    Dalej to samo.
     
  5. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Jeżeli używasz nandx to masz go już zasilonego (czerwona dioda świeci na chipie). W takim wypadku nie lutuj go do konsoli przed zaprogramowaniem. Próbowałeś programować układ w nandpro?
     
  6. arabek24

    arabek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    UK
    Jescze nie, zarazto zrobie. Wiesz gdzie znajde jakiegos tutka do nadpndpro,bo mam go ale chce jakis plik. Czy 64-bitowy system ma moze na to wpływ ?
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz nandx i robisz przez nandpro ?

    nie prościej zakładka Program CoolRunner i kliknąć w odpowiednie pole ( czyli pod swoją płytę )
     
  8. arabek24

    arabek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    UK
    A da rade jasniej :)

    j-runner-> program coolrunner-> rgh2 -> A (jasper) o to chodzi bo tak wlasnie robie

    i caly casz mam w/w blad.
     
  9. arabek24

    arabek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    UK
    Dzis próba na xp może pomoże.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka




    chip walniety to był powod tego błędu
     
Wczytywanie...

Poleć forum