1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

coop dla 2 graczy na jednej konsoli

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez siwy, Maj 7, 2009.

  1. siwy

    siwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Poszukuje gier z coop'em dla 2 graczy, może być split screen, znam już:
    -Resident Evil 5
    -Fable 2
    -Army of Two
    I proszę bez gier sportowych i Guitar Hero i z xbl ;P
    A w Halo 3 jest coop i mozna zapisywac? Bo nie wiem czy kupować :D
    Jak znacie jeszcze jakieś dobre gry z coop'em to poproszę o tytuły :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elkozuczi

    elkozuczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wiem czy do sportowych zaliczas samochodowki, ale jesli nie to forza motorsport 2 :) ale to raczej rywalizacja a nie co-op
     
  4. ildzia

    ildzia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    Gears of War 1 i 2
     
  5. siwy

    siwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    że forza 2 dobra jest to wiem :D ale tego się nie da przejść na dwóch . a wiecie coś o Halo 3?
     
  6. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    gry z serii lego .
     
  7. michal353

    michal353 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    CoD WaW ma split screen.
     
  8. siwy

    siwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko match'e czy kampanie tez mozna?
     
  9. ThogPL

    ThogPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zgierz
    Również kampania ;]
     
  10. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sporo jest takich tematów :) Ale jakby co to :
    - Rainbow Six Vegas 2
    - GOW, GOW2
    - COD
    - WWE SvR 09
     
  11. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    również The Simpsons Game można przechodzić w coop-ie ;)
     
  12. KAMO 771

    KAMO 771 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    coop

    Left 4 Dead jest niezły na coopa
     
  13. korba-dawid

    korba-dawid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Korne ( koło Kościerzyny )
    PIsaliscie ze w cod 5 tez mozna kampanie w coop ale jestem ciekaw czy mozna ja zapisywać ( bo u mnie sie nie zapisuje ale kupilem jakas felerna płyte np. w singlu na jednej misji jest zwiech a w multi nie )
     
  14. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    W trakcie misji nie mozna zapisac. Jedynie jak przejdziesz misje całą to sie zapisuje .
     
  15. brejhart

    brejhart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie do konca tak. Z doswiadczenia wiem ze zapisywane sa misje jesli grasz w singla. Grajac w multi mozesz zaczac grac od dowolnej misji ktora juz zaliczyles w singlu. Nie sa zaliczane/ zapisywane misje po przejciu w multi - przynajmniej tak bylo u mnie.
     
  16. MCyktor

    MCyktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Jak mogę zagrać w Resident Evil 5 na dwóch (oczywiście na jednej konsoli) ? Bo jak szukałem to nie mogłem tego znaleść :) Nawet ma lana próbowałem. Chciałbym aby ktoś napisał krok po kroku w jaką opcję wejść.

    Z góry wielkie dzięki :)
     
  17. NeC

    NeC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja gram z kumplem w Residenta na dwóch na jednej konsoli. Wygląda to tak, że normalne włączasz gre start new game itd. a jak skończy się cały filmik i zacznie sie gra kumpel wciska start na padzie, poprosi go o wybranie profilu i gra sie przeładuje tym razem na dwócyh graczy, poprosi o wybranie nośnika na savy i normalnie się bedzie gra zapisywać. Potem wznawiacie z save'a postępujecie analogicznie :)
     
  18. MCyktor

    MCyktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
    O to mi chodziło dzieki :) A wiesz może jak w Fable ?
     
  19. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  20. MCyktor

    MCyktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Powie mi ktoś jak moge zagrac w Fable na jednej konsoli (oczywiscie w co-op) ?
     
  21. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wystarczy wcisnąc start na drugim padzie podczas gry :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum