1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Core...

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Sierpień 11, 2009.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam ostatnio poszukuje XBOXA 360 CORE ale nie mogę nic fajnego znależć (do-450zł).Chciałem was prosić o jakieś linki .Najlepiej!!!
    1.Nowy
    2.do450zł

    +dwa pytania
    1.Czy da się przerobić ixtreme1.6 core??
    2.Czy da się połączyć bezprzewodowego pada do core??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Dwie odpowiedzi:
    1. Tak
    2. Tak

    Core jeśli chodzi o funkcjonalność różni się tym, że podepniesz go tylko przez złącze AV, czyli component lub composite, ewentualnie VGA - nie ma HDMI. Reszta w stosunku do nowszych modeli jest bez zmian (oczywiście pomijam proces technologiczny, chłodzenie, itd, mówię o funkcjonalności)
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Thx :D
    Jeszcze prosiłbym o jakieś linki aukcji itp.
    Będę bardzo wdzięczny:rolleyes:
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale poco ci core?? nie lepiej arcade??
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak bym miał $ to bym sie nie zastanawiał .......
    ____________________________________________

    Może jeszcze jakieś propozycje (nie musi byc na allegro)
     
  8. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    W core jest problem z podpięciem dysku twardego. Trzeba coś lutować na płycie głównej. Lepiej poczekaj, odłóż kase i kup arcade...
     
  9. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Pierwsze słyszę. Po co wtedy M$ sprzedawał by zestawy z dyskami? W żadnym z nich nie jest napisane że 'nie współpracuje z wersją Core'...
     
  10. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Nie wprowadzaj go w błąd nic nie trzeba lutować na płycie głównej. W każdej ale to każdej wersji xboxa (arcade, core itp) można podłączyć dysk twardy i nic nie trzeba lutować.
     
  11. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Kiedyś czytałem, że core nie posiada w ogóle gniazda na dysk. Musiałem sobie z czymś pomylić :p.... Anyway. W core siedzi xenon (1 model płyty głównej z procesorami w technologii 90nm) przy czym łatwiej o rroda.
     
  12. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ale gdzie mozna znalezc core w internecie do 450Zł (mniej więcej)??Jakis dobry sklep moze sa jeszcze??

    strusic>Ale w premiumie jest tez XENON, a w premium jest twardy dysk_no więc
     
  13. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Przecież napisałem, że musiałem z czymś pomylić (ciekawi mnie z czym .).
    A core już raczej nie dostaniesz w sklepach, pozostaje ci tylko allegro. :/
     
  14. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  15. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Jak byś zalicytował i wygrał to mógłbyś taką akcję zrobić - jak by Ci go dostarczono przegrzałbyś dziada ale w okresie gwarancyjnym. Gdy złapałby rod posłałbyś go do M$ i dostałbyś nowiutkiego Arcade :D
     
  16. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    dobry pomysł:D
    poczekam jeszcze te 2dni i zobacze jak bedzie licytacja...
    a jesli bym kupił t jest 3 miesiace gwary:D:D:D:D:D:):):):):) na rr:mad:od
    pogralbym moze zlapie rroda a jak nie to go wygrzeje:D:):D:)przed miesiacem!!:):D;)
     
  17. Adallo

    Adallo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Polskie cwaniaczki ...
     
  18. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    <Core>Mam gdzieś RROD

    koniec aukcji!!! szkoda :(

    Czy ma ktoś jakieś propozycje (NIE MUSI BYĆ NA ALLEGRO !!!)
    MAX 330(300zł+przesyłka 30zł)
    proszę o pomoc ponieważ nic nie mogę znależć:(
    EDIT:MUSI BYĆ Z GWARNACJĄ!!!
     
  19. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    za 300 zl nie znajdziesz xboxa na chodzie no chyba ze sama plyta gluwna bez pada okablowania chlodzenia
     
  20. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Co ty gadasz! Pojedź na wolumen albo na stadion i kupisz nawet za 250 poza tym na allegro trafiają się ludzie co im się śpieszy i nawet za 3 stówy opylają
     
Wczytywanie...

Poleć forum