1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CORONA V1 HALO EDITION Mega problem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dawid Szczepanek, Kwiecień 16, 2013.

  1. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Siemka, mam mega problem. Zrzuciłem nand z corony v1 halo 4 edition. Dziwne sumy mi pokazał jrunner przedstawiam zdjęcie poniżej, ale wgrałem ecc podłączyłem chip patrze nie miga dbg.. Potem porównałem ten zrzut nandu z innym z corony v1.. zauważyłem kosmiczne rzeczy LVD itd. bardzo wysokie ..

    [​IMG]

    Nie wiem czy ją jakoś mogę odratować bo nie wstaje na stocku.. wydaje mi się, że nand jest jakiś zepsuty badz zmodyfikowany.. jak ją ożywić? Nand x nie pokazał żadnych błędów wszystko poszło dobrze jak w przypadku każdej konsoli którą robiłem..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    No to odwazny jestes...wgrywac ecc nie majac poprawnego zrzutu nandu...
    Teraz to wyczysc nand i wgraj jeszcze raz ecc...jak dbg nie mryga to moze cos zle polutowane

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. maxtro

    maxtro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    masz "Profesjonalny" serwis a nie kapłeś się, że coś nie tak z zrzutem nandu...
     
  5. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    to nie mój ja tylko tam dłubię.. wyglądało normalnie no trudno czyli do śmietnika konsolka?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Do jakiego smietnika...ja ja kupie hehe

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    to może jakoś da radę to odratować ^^ ? wyczyścić nand ? tzn. erase nand przez jrunner i wgrać samo ecc?
     
  8. maxtro

    maxtro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    kolega twierdzi co innego sam już nie wiem co robić
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    A powiedz dlaczego ??? Jak odpali xell to ma cpu key....czyli wszystko....

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ale wygląda źle bo ?
    Jak dla mnie to wygląda ok.
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Się dziwie ,że on albo was nie słucha albo nie rozumie co mu podpowiadacie:)
     
  13. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    Konsola twoja czy klienta ?? Ile razy robiłeś RGH ??
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zastanów sie nad zmianą branży :very_drunk:
     
  15. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    LDV 23 teoretycznie jest mozliwe ,no ale raczej nie w edycji HALO 4

    Odpal xnandhealer ,wczytaj nand i zobacz czy pokazuje ERRORY w poszczególnych sektorach

    Wgrywasz ecc, bierzesz cpukey ,nand od dawcy i pojechał bez problemu

    potem spoof na serial ,mrf date

    KV powinien odczytac z tego co ma ,raczej nie powinien być uszkodzony :D
     
    1 osoba to lubi.
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Po spoof skoro konsolka do rgh....
    W xebuild podajesz fake dvd key...
    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  17. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    btw

    halo 4 to chyba juz corona v3 więc moze nie wie ze potrzebny mu jest post_fix
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    No bardzo mozliwe...

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  19. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Dzięki za rady konsola nie moja poprosił mnie ktoś, żeby spróbować przenieść z fata rev c i dodałem kwarc 48mhz nand jak w v1 mam postfix adapter jeśli to v3 to dam radę. Jutro będę ją męczył ;) zerkałem po kilku wczesniejszych nandach i te lvd było niskie bardzo więc myślałem, że coś jest nie tak bo korzystałem z windows 8 trzeba było robić zaawansowany rozruch, zeby sterowniki zainstalować myślałem, że przez to uwaliłem. Niektóre wypowiedzi tutaj odstraszają, żeby w ogóle tu zaglądać ale wielu z was jest bardzo pomocnych sam mam forum ps3-hack.com.pl dopiero zaczynam bądźcie wyrozumiali :p
     
  20. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    nand w coronie v1 jest taki sam jak w v3

    nand w v2 a w v4 jest też taki sam ,tylko różni się rozmiarem pamięci 4GB o chyba 200 mb

    post fix tylko jezeli nie ma ścieżek
     
    1 osoba to lubi.
  21. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Dobra o 14 jakoś będę z nią walczył i będę pisał na bieżąco dzięki wielkie :)

    EDIT: Debug się pali. Zrobiłem tak jak mówiliście i nie wstaje xell za to wiatrak od samego startu chodzi chyba na maxymalnych obrotach.

    EDIT: dodam, że r2c7 i r2c6 zmostkowane oraz r2c10 ma rezystor kwarc podłączony debug pali się ale wiatrak ********* jak zły
     
Wczytywanie...

Poleć forum