1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Corona v3 16mb problem!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czarodziej1020, Marzec 27, 2014.

  1. czarodziej1020

    czarodziej1020 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z bootem konsoli cr3 lite nawet nie mrugnie jedna rzecz która mnie zdziwiła to ramka postfix nie do chodzi do procesora od strony igly a wiec nie pokrywa się z rezystorami myślę ze sama igła dotyka kulki bo ma opór.


    I tu moje pytanie jak można to sprawdzić czy na pewno dotyka tej kuli ? i czy ramka ma być pod lutowana do rezystorów??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Zdemontuj ramkę, podgrzej cyne na której zamocowana jest igła i cofnij ją do końca tak jak jest wyfrezowana ramka i siądzie (zwróć uwagę też na to czy po tej operacji igła jest poziomo, czasami może się delikatnie przestawić :) ).
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokladnie duza czesc postfixow wymaga poprawy igla jest za wysoko co daje ze nie wchodzi pod proca.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  5. czarodziej1020

    czarodziej1020 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    panowie jezeli mam rezystory do E i F trzeba je wy lutować i zrobić zwory? miedzy gnd a post1 mam około 9kohm pasuje
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Nie trzeba

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. czarodziej1020

    czarodziej1020 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze mi powiedzcie ile wolt powinno być na e i f


    luty ok na post 1.7v na rst 1.8 na E i F po 3.3 a czip nawet nie mignie
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Bo pewnie ramka slabo siedzi

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. czarodziej1020

    czarodziej1020 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ramka byla ok czip uwalony dziala aczkowlwiek jak chce za 10 sekund raz minuta raz 2 czip squirt v1.2
     
Wczytywanie...

Poleć forum