1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

cos dla ogarnietych

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kaitracid, Listopad 14, 2012.

  1. kaitracid

    kaitracid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    zakupilem ihas 124b z wgranym (BurnerMax)
    nagralem 2 plyty tekken tag tournament 2 oraz Borderlands 2

    Przy kolejnej(nike trening, amazing spiderman) wyskakuje mi blad przy 13 ,50, 60 , 70 %
    płyta sie kreci naped pracuje bardzo glosno
    img burn wskazuje czas :nieznany
    Dodam tylko mam Lt2.0 dogrywam do obrazu topologie
    wszystko wedlug poradnika.

    wypalarka jest na wejscie sata
    dysk podlaczony ata
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    Ostatnio miałem podobnie ale przy weryfikacji płyty. Dochodziło do ok 30% i potem czas nieznany a napęd niby dalej pracuje.

    W moim przypadku pomogło wgranie nowego system (i tak miałem to zrobić już dawno temu) ale jeśli chodzi o Ciebie to może obrazy są uszkodzone? Sprawdzałeś przez ABGX360 czy data się zgadza itp?
    Jeśli inne płyty nagrywałeś wcześniej normalnie to raczej nie jest wina napędu, już bardziej "wadliwej płyty" czasem się takie trafiają.
     
    1 osoba to lubi.
  4. kaitracid

    kaitracid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na poczatek dziekuje za to ze sie udzieliles
    wlasnie co do obrazow to mam pewnosc 100% ze sa wporzadku ( potwierdzone przez innych uzytkownikow)
    wiec wina lezy po mojej stronie
    myslalem ze moze to wina podlaczenia ze sata a nie ata
    co do systemu to juz od dluzszego czasu po****da
    przeczyscilem go cc cleaner oraz combofix
    ale nic to nie dalo zmarnowalem juz 8 płyt
    jezeli chodzi o płyty to tylko Verbatim DL (innych nie uzywam)
    sprobuje z systemem
    jezeli ma ktos jeszcze jakies pomysly to prosze
    pozdrawiam ;)
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Takie programy nic nie daja sproboj u kogos lub reinstall, komus to polecilem i tylko to pomoglo. Warunek ,ze nagrywala normalnie przedtem. Jakis dysku zaintaluj windowsa. Jak wykrywa nie wykrywa napedu moze zasilacz za slaby wypnij cos innego. Byle jakie zasilacze szybko slabna
     
    1 osoba to lubi.
  6. kaitracid

    kaitracid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki w takim razie robie reinstal systemu
    napisze jak efekty po.
    a zasilacz jest intela wiec nie sadze ze jest "byle jaki"
     
Wczytywanie...

Poleć forum