1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cos dziwnego..

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Uruk, Marzec 11, 2009.

  1. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Przerobiłem obraz gry Tom Clancys HAWX tak aby działała na ixtreme 1.4. Wyciągnąłem pliki aktualizacyjne z pliku iso i zgrałem na płytę ale nic nie pokazało żeby zaktualizować a gra dalej nie działała. Odłączyłem kartę pamięci i dysk, no i gra działa. Lecz gdy włożę dysk lub kartę pamięci i chce uruchomić HAWXa to dalej pyta się o aktualizacje. Wie ktoś czemu??


    Problem rozwiazany..
    Wystarczyło ściągnąć update z amerykańskiej strony xboxa, a nie polskiej :).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. epvjr

    epvjr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wkleje i tu to co juz napisalem wczesniej na inny post. Mysle ze to co Ty masz jest zwiazane w jakims stopniu z tym co ja mam... dokladnie to nie moge zaktualizowac klocka tak, aby mi avatary dzialaly na nowo :eek:

    _________________________________________________________________

    "Apropo z HAWX sytuacja jest normalna... Przy uruchomieniu gry prosi o aktualizacje ktore tak naprawde juz masz (ja tak mysle :confused:). Wybierasz opcje "NIE" czyli zeby nie aktualizowal, potem gra dziala bez problemu (tak trzeba robic chyba po kazdym ponownym uruchomieniu). Ja wziolem za pierwszym razem poki o tym nie wiedzialem "TAK", prosil zebym przeczyscil plytke... klocek uruchomil sie ponownie a avatarow juz nie bylo :mad:

    Usuwam aktualizacje z pamieci... Probuje na nowo aktualizowac wedlug przepisow i nic. Okno aktualizacji mozna wywolac tylko poprzez wlozenie plyty z gra HAWX natomiast tak naprawde to nic nie daje poniewaz pozostaje problem "wyczysc plytke" a potem restart. Avatarow jak nie bylo tak nie ma. Dziwne...
    _________________________________________________________________

    Napiszcie prosze czy czysczenie cache pomoze, czy raczej moge zapomniec a aktualizacji i o avatarach...
     
  4. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
  5. maciek14-22

    maciek14-22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdynia
    Ale przecież w tym przerobionym obrazie HAWX nie ma aktualizacji ponieważ była ona w tym pliku video który sie podmienia więc dlatego pokazuje się żebyś przeczyścił płytę szmatką.
     
  6. epvjr

    epvjr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzieki Uruk! Ta aktualizacja jest OK.

    Wszystko smiga tak, jak ksiazka pisze :)
     
  7. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Uruk-mam dokładnie to samoTen link co podaleś do update to mi nie wchodzi,wyświetla brak strony,ehh.
    Moze masz jakis inny link do tego?
    Z góry wielkie dzięki!
     
  8. ronin

    ronin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ściągnąłem ale nie chce sie aktualizować w czym moze być problem, gra odpala bez podpiętego dysku z podpiętym krzyczy o aktualizacji a potem o przetarciu płyty.
     
  9. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Noo,wreszcie ściągnąłem to update. Teraz wszystko śmiga jak należy.
    THX.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. DeathStroke
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    459
  2. Haas360
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    348
  3. TomalasPL
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    470
  4. chmielek
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    591
  5. chmielek
    Odpowiedzi:
    13
    Wyświetleń:
    1408

Poleć forum