1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Coś dziwnego..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DeathStroke, Grudzień 7, 2011.

  1. DeathStroke

    DeathStroke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jako że przeczytałem sporo tematów dotyczących grania na przerobionym klocku w Live postanowiłem sam się podpiąć, tak na spróbowanie. I zaczęła się heca: Mam jaspera z LT 2.0 i dashem 13499 i pewność (po przeczytaniu kilkunastu tematów) że gry dalej będą mi działały po tej aktualce o którą woła przy próbie zalogowanie się do live'a. No więc aktualizuje, i teraz mam 14699 i gry niestety już nie chodzą:( Czy coś pominąłem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    cicha aktualizacja wszystkie nie chodza?czy tylko xgd3?
     
  4. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Pominąłeś to że jeśli będzie fala banów to niestety dotknie i Ciebie. Było czytać przed aktualizacją a tak będzie płacz.
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    xgd3 nie działają, xgd2 działają. Wszystkie najnowsze informacje będę umieszczał w tym dziale, w moim przyklejonym temacie. Dyskusja na temat nowego dashboardu toczy się w dziale 'oprogramowanie'.
     
  6. DeathStroke

    DeathStroke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak tak, xgd3 nie działają a reszta tak. Czyli nie ma teraz sposobu aby xgd3 chodziły tylko pozostaje czekać na Lt 3.0?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Haas360
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    348
  2. TomalasPL
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    470
  3. chmielek
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    592
  4. chmielek
    Odpowiedzi:
    13
    Wyświetleń:
    1411
  5. ledzio
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    464

Poleć forum