1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Coś nie tak z windowsem ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tonek12, Luty 18, 2011.

  1. tonek12

    tonek12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam problem, nie wiem czy to wina windowsa czy czegoś . Problem jest to że chce udostępnić internet lecz gdy wchodzę zakładkę zaawansowane jest tylko zapora systemu windows. Te opcje są ukryte ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
  4. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mógłbyś dokładniej opisać problem ? Jakiego Windowsa używasz, jaki rodzaj internetu chcesz udostępnić i dla jakiego sprzętu ? To by pomogło w szukaniu przyczyny twojego problemu...
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie windows jest ok
    tylko musisz udostępnić połączenie ale najpierw je stworzyć ,masz juz poradniki
    chyba wchodzisz w złą zakładkę i nie tego połaczenia które masz udostępnić
    więcej ci nie pomogę bo juz nie pamietam jak to było dokładnie....
    >>> Konfiguracje Xbox Live | Artykuły
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak nie ma udostepniania to trzeba je wlaczyc przeprowadzajc KOnfiguracje sieci od nowa
     
  7. tonek12

    tonek12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Windows: xp professional service pack 3
    Udostępnić chcę neostrade, modem speed touch 330
    Chcę udostępnić dla xboxa
     
  8. adiq117

    adiq117 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radzionków
    Sprawdź to ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum