1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

counter strike na xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Devolfor, Listopad 18, 2010.

  1. Devolfor

    Devolfor Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy counter strike z xboxa dziala na 360?
    szukam linkow na pal i nic nie moge znalezc, jak mozecie to prosze podajcie jakies linki najlepiej na hotfile.
    jak nagrac counter strike na płyte? tak samo jak gry na 360? nagrywac to na plyte dvd czy dvd dl i z jaka predkoscia?
    czy serwery online dalej dzialaja?

    z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. Devolfor

    Devolfor Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Musisz nagrac na Plyty DVD + R DL predkoscia 2,4x i musisz miec dysk i emulator na dysku x360.
     
  6. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko nie licz że kogoś na multi spotkasz ;)
     
  7. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    grafa pewnie jak z ps2 szkoda wzroku
     
  8. pulpet55

    pulpet55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    cs to tylko na piecu a nie na konsoli:)
     
  9. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    zanim dostałem bana to spotkałem i grało się dobrze :p

    a grafa jak z pc CS 1.6
     
  10. r3coi96

    r3coi96 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Fajnie gdyby bylo mozna przyblizac w m4 celownik jak w cod czy moh. :/ cs jedynie na pc'ta bo inaczej lipa
     
  11. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmm zacikawiłes mnie tym cs na xboxa :D ale sererów to malutko?
     
  12. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    a xbox live ten z 1 konsoli nadal dziala?
     
  13. tomq96

    tomq96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A płyty Verbatiny
     
  14. Devolfor

    Devolfor Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak wgrać ten emulator? trudno ściągnac strasznie wersje PAL ale jakoś sobie poradziłem . gdzieś widzialem info ze wyłączyli wszystkie serwery CS na xboxie wyłączyli ale to pewnie nie jest. Jakby nie było to wypale jak się sciągnie (prędkość 5kbs/s ..) i zobacze co i jak.
     
  15. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia

    Nie, nie działa wiec na multi na bank nikogo nie spotkasz bo się z serwerem nie połączysz.
     
  16. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A od czego są programy typu xlink kai?
    Stary xbox powinien unieść nawet Counter Strike Source bo przecież jest hl2 na na starego ixa.
     
  17. Morse

    Morse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stargard
    Live nie dziala na 360ce - kupilem wersje z pierwszego Xboxa i probowalem. Gra sie pieknie zaktualizowala przy probie polaczenia z serwerami ale dalej pojawia się BLĄD.
    Szkoda - bo klimat jest niepowtarzalny pomimo, ze to wersja 1.6.
     
  18. nes1212

    nes1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z cs'em na xbox'a to się tak nie napalajcie, bo to jest bez sensu, ale za to można się w tą grę pobawić na kompię ;)
     
  19. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    ja bym chetnie sprobowal na 360 pyknac, na PC nagralem sie w to baaardzo dlugo
     
  20. Devolfor

    Devolfor Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tym CS'em na xboxa to lipa bo i tak wszystkie serwery już są wyłączone i sobie nie pogramy. Co najwyżej z botami. Więc lipa. Robimy petycje do VALVE o CS dla xboxa 360?
     
  21. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Valve nie ma tutaj nic do gadania, bo na Xbox 1 Xbox LIVE został wyłączony.
     
Wczytywanie...

Poleć forum