1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Counter Strike > router > laptop

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Najcok94, Czerwiec 18, 2010.

  1. Najcok94

    Najcok94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Witam niedawno kupilem router no i go ustawilem wszystko smiga ladnie i takie pytanko - czy moge zagrac na 1 serverze z bratem w couter strike source ?? - ja na komputerze , a on na laptopie - mamy tego samoge neta bo podlaczyl sie do mojego routera :DD
    On sie laczy z serverem a mi wystakuje - Connection failed after 4 retries (czy cos w tym stylu) - :(
    Prosze o odpowiedzi ( niezwracajcie uwagi na ortografie - pisalem ten temat szybko wiec niezwracalem na to uwagi )
    Pozdro i z gory dzieki za pomoc :DD

    :shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Załóż serwer LAN i łączcie się przez zakładkę LAN.
     
  4. Tomek2010

    Tomek2010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    da się my z bratem gramy na jednym serwie ja lapek on PC tylko e jak dali mu bana na 5min za AFK to ja też dostałem :D
     
  5. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    To jasne, bo jest takie samo IP. Dawno temu grałem tak z kuzynem w CoD2, złapał bana przez co ja też poleciałem. Nie wiem jak jest w TP i innych dostawcach ze zmiennym IP, raczej nie ma takich jazd.
     
  6. Tomek2010

    Tomek2010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    No mamy właśnie neostrade i zmienne IP czyli jest to samo na obu kompach
     
Wczytywanie...

Poleć forum