1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Counter Strike Source problem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DusiekPL, Listopad 23, 2010.

  1. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Witajcie ! Otóż postanowiłem troszke się zrelaksować i "popykać" w Sourca. Gra jest w porządku cała instalacja przebiega jak najlepiej. Niestety połasiłem się na tryb 16:9 w ustawieniach graficznych i od chwili zmiany gra nie uruchamia się. Tzn. gra jako program uruchamia się ale monitor wyświetla informacje i niekompatybilnym trybie wideo (chociaż to LCD 32' panoramiczny). Reinstalacje nie pomagały. Postanowiłem podpiąć dysk z innego komputera z partycją systemową. Na drugim systemie gra działa, tak więc problem tkwi rpawdopodobnie rejestrze systemowym. I tu pojawia się prośba : czy mógłbym mnie ktoś nakierować gdzie taki rejestr może się znajdować i co właściwie mam z nim zrobić ? z góry dziękuje za odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rudy2007

    rudy2007 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po pierwsze to spróbuj oczyścić rejestr wraz z całym systemem jakimś programem, polecam CCleaner.
     
  4. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Niestety próbowałem i nie pomaga. Potrzebuję kogoś kto wie gdzie mogą się takie pliki znajdować. Odpowiedzialne za uruchamianie programu w danych ustawieniach. Musi to być gdzieś w aktalogach systemowych. Tyle tylko wiem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum