1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

cow4 mw2 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GawedaS, Marzec 27, 2010.

  1. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    witam
    jak w temacie mam problem z ta gra
    gram sobie na live i po paru minutach strasznie zaczyna zacinac i wywala mnie
    co moze byc tego powodem ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Ping? Jakiego masz neta?
     
  4. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    netia 16mb ping ppokazuje 50ms w grze


    dodam ze wczoraj gralem o tej samej poze 3h i bylo wszystko ok zni jedn je zawiechy
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    A host? Spróbuj na innym serwerze.
    Ping sprawdź tutaj
     
  6. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    na tym tscie wyszlo ping 93
    nawet w menu mi zacina i teraz jak mnie wywalilo to jest kapa i nie chce mnie podlaczyc do zadnej z gier na livie i stasznie kapowato idzie menu
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Może coś jest z serwerami. Jednak XBL nie jest takie super:p Ale tylko MW2 muli czy ogólnie XBL?
     
  8. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    jak narazie tylko mw2 bo sprawawdzalem na nfs shift i bylo ok
     
  9. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Czyli serwery MW2. Poczekaj do rana i będzie lepiej, nic innego nie poradzisz.
     
  10. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    Przeciążenie serwera ???...o_O
     
  11. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    a calkie mozlwie tyle ze ja moge grac tylko wieczorami :D
    bo zona zbytnio nie przepada za klockiem ;p
     
  12. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    witam \

    dzisiaj dalej występuje ten sam problem , pogram jakieś 4 min i gra zaczyna się zacinać

    jak wyjdę całkowicie z gry i włączę ja od nowa to znowu mogę pograć 4 min i kapa znowu

    ktoś też ma taki problem ???
     
  13. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    hmm. ja normalnie gram, chociaz czasami nie mogę się połączyc z hostem,to wtedy wyłączam na kompie wszystko co ciągnie neta :D i działa ..
     
  14. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Call of Duty SZEŚĆ Modern Warfare 2 !!!!!!!!!!!!!!

    Sprawdź routera, czy nie blokuje jakoś.W innych grach też laguje?
     
  15. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    nie w innych gracz jest ok wsystko

    sorki za nazwe ;p

    ja juz nawet kompa wylaczylem i dalej to samo , sprawdzalem cd ( mimo ze gra jest na twardym ) wszystko jest ok a gra sie zacina na live , w zwyklych misjach jest wszystko ok i gra nie zacina \\
    \
    p.s. oczywsicie gram na orginale :D
     
  16. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A moze masz problem z nat??
    Zobacz na multi po lewej stronie czy nie masz tam o tym wzmianki. Ja gram normapnie i wczoraj i dzisiaj i wszystko ok.
     
  17. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    net raczej idzie ok bo sprawdzam speeda i ciagle mam ponad 10mb
     
  18. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    wina serwerow cod mw2 po jakims czasie powinno ustac
     
  19. Urlich PRO

    Urlich PRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z Xbox LIVE
    Zresetuj ustawienia router'a lub modemu. Ewentualnie jeśli masz modem i router, to bezpośrednio kablem z modemu do konsoli.
     
  20. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    dzięki Panowie , zobaczymy czy coś się zmieni bo narazie kapa jest , kabel idzie bezposrednio z modemu do ixa a do modemu kabel internetowy tak ze resetowalem go ale dalej kapa
     
  21. mkulas

    mkulas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi sie wydaje gdy jest serwer COD MW2 przeciazony to automatycznie host jest zmieniany.
     
Wczytywanie...

Poleć forum