1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

cr3 lite instalacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lucas29, Sierpień 21, 2013.

  1. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Prosze mnie nie jechac na starcie o czytanie wszystkiego na forum bo troche tego jest.

    w konsolach nie jestem nowy ale w xboxie tak i jeszcze nie wiem co z czym i dlaczego.

    Pytanie moje to czy ktos ma albo wie gdzie znajduje sie schemat jak wlutowac CR3 lite do jasper albo falcon??
    Czy wogole dobrze zrobilem kupujac ten chip i czy sam chip wystarczy?

    L.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W jrunner masz fotki robisz jak każdy inny cr. dip 1 i 5 on zworka od kwarcu i gotowe.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W jrunner masz schematy

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Pamietaj zeby odczytac nand wczesniej nand i wgrac odpowiednie ecc.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  6. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zdjecia znalazlem, DZIEKI WIELKIE!! No wlasnie teraz strona softu, co potrzebuje do zrobienia softu, borozumiem ze wlutowanie samego chipu nie da mi za wiele.
    Czy potrzebuje jakieo specjalnego sprzetu czy da sie to ogarnac za pomoca laptopa i po kosztach?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Programator jakiś do odczytu i zapisu nand...
     
  8. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jaki jest dobry i nie drogi?
     
  9. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy nie lepiej zapłacić komuś za zrobienie koszt około 150-180?? Koszt programatora od 60 zł ale czip musisz zaprogramować też więc koszty rosną do około 90zł lub zrobisz sam kabel lpt i wyjdzie około 10zł łącznie jedyny minus lpt to czas zgrywania nandu.
     
  10. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w sumie mam 2 xboxy do zrobienia i nie mieszkam w polsce, ledwo mi sie udalo tu chip kupic bo juz chcialem z polski sprowadzac, przerobienie tu jest o wiele drozsze jak bym znalazl za 20£ to nawet bym glowy nie zawracal. dlatego chce sie pobawic sam, tylko nie wiem dokladnie czego szukac.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  14. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zalezy ile to bedzie kosztowalo :)
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  16. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy wszystko co potrzebne jest w zestawie czy musze jeszcze cos kupowac?
     
  17. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jeśli chodzi do Konsol Falcon i Jasper to nie. Tylko programator i Chip.
     
    1 osoba to lubi.
  18. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    To są te same programatory tylko że pierwszy to starsza wersja, a drugi V2 i o raz droższy i nowszy, jednak różnicą jest to co najmniej że do zaprogramowania R-Jtag jest właśnie wymagany już JR Programmer V2. Generalnie do zwykłych czynności jak odczyt nand, zaprogramowanie chipów Cr Rev. C/D, Cr3 Lite wystarczy z pierwszego linka, jednak bardziej w przyszłość to V2. Osobiście brał bym V2
     
    1 osoba to lubi.
  20. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam juz programator V2 i J-Runner v02 Beta (288) Core Pack, Drivers for Win, mozna prosic o dalesze instrukcje albo linka do nich?
    konkretnie chodzi mi o pozbycie sie napedy dvd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum